Aan't Zandeinde Kijk Doe & Zorgboerderij, vier je feestje op de boerderij!

Beschrijving
Biggetjes vasthouden en knuffelen? Dat kan bij ons op de boerderij. Jong en oud kunnen op een directe manier kennismaken met boerderijdieren. We leggen van alles uit over de varkens en wij verzorgen rondleidingen door onze kleinschalige varkenshouderij. Kinderen kunnen meedoen aan een doe-activiteit.
Kinderpartijtje
Een aanrader is het houden van je kinderfeestje bij ons op de boerderij. Je kunt samen met je vriendjes of vriendinnetjes biggetjes zien, aanraken en knuffelen. Je komt er van alles te weten over de biggetjes. Hoe worden ze geboren? Hebben biggetjes een naam? Je mag onder begeleiding ook in de varkensschuur. Daar kan je zien hoe de biggetjes drinken bij hun moeder. En je ziet ook hoe varkens wonen en leven, en wat de boerin allemaal moet doen.

Na het biggetjes knuffelen en de rondleiding gaan jullie zelf iets leuks maken. Dat mag je meenemen naar huis. Of in plaats daarvan andere activiteiten, zoals een kijkje nemen bij onze kippen of lekker even buiten spelen. Alleen op vrijdagmiddag is er soms de mogelijkheid om de pony te verzorgen en/of deze voor de ponykar te spannen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Het feestje is geschikt voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar (basisschool).
Ligging
Aan de rand van Lemele, bij de Lemelerberg (Overijssel)
Openingstijden
In de zomervakantie (juli/augustus) op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Start biggen knuffelen om 14.00 uur, gevolgd door een rondleiding. Vanaf ca 15.00 uur start een doe-activiteit voor kinderen.
Buiten het hoogseizoen en kinderfeestjes op afspraak!
Zon- en feestdagen gesloten.
Prijs
€ 5,00 p.p.
€ 3,00 voor kinderen tot 14 jr

De kosten voor verjaardagspartijtje:
Totaal 75 euro (max 12 kinderen);
Mogelijk met uitbreiding van eten: pofferpannenkoeken 2.50 euro PP (bij minimaal 10 personen).