Amusementspark Tivoli, leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar!

Beschrijving
Actueel

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Samen in alle attracties, maar ook heerlijk alleen spelen.

 

Superleuke evenementen & animatie in 2017

In seizoen 2017 zijn er weer tal van superleuke evenementen en animatie zoals o.a. Hokus Pokus kindertheater, Circus Workshops en Charl-Atan. Ook de verjaardag van Tiffi en Toffi, onze vrolijke tweeling, wordt dit jaar weer een knalfeest! Wij sluiten het seizoen griezelend af tijdens Happy Halloween.


Tivoli’s Circusfestijn

Tijdens Tivoli’s Circusfestijn kun je het circus ontdekken en zijn er heel veel leuke dingen te doen in het park. 


Tiffi & Toffi’s Jungle Avontuur

Ga met Tiffi & Toffi op avontuur in de jungle tijdens de dagelijkse parkshow ‘Tiffi & Toffi’s Jungle Avontuur’. Natuurlijk kun je na afloop met Tiffi & Toffi op de foto.

 

Tiffi en Toffi zijn ook dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet. Kijk voor meer informatie op de animatiekalender op www.parktivoli.nl

 

Kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig? Denk dan eens aan Amusementspark Tivoli. Want wat is nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in Park Tivoli. Je kunt kiezen uit Tiffi’s Snoepfeest of Toffi’s Snackfeest. Er is al een feestje vanaf € 14,- p.p. Kijk voor meer info en voorwaarden op www.parktivoli.nl.
Ligging
Amusementspark Tivoli ligt in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen en de Duitse grens.
Openingstijden

Het park is geopend van 8 april t/m 22 oktober. Kijk voor actuele openingstijden op www.parktivoli.nl.

Prijs

Voordelig abonnement al vanaf € 45,00 p.p.

Heb jij aan één dag spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg? Koop dan een supervoordelig abonnement waarmee je een seizoen lang onbeperkt kunt genieten van alle attracties en gezelligheid. Bovendien krijg je met je abonnement vele kortingen o.a. bij andere parken. Kijk op www.parktivoli.nl voor meer info en leuke kortingsacties.

 

Online tickets met korting

Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer ook nog eens van korting per kaartje!

 

Kijk op www.parktivoli.nl voor meer informatie, de actuele openingstijden, entreeprijzen, kortingsacties, abonnementen, kinderfeestjes, animatiekalender, schoolreisjes, groepsuitjes en nog veel meer….

ENTREEPRIJZEN 2017

  • Kinderen t/m 1 jaar                                          GRATIS
  • Bezoekers vanaf 2 jaar                                     € 13,00 p.p.     
  • 65 plussers “stunttarief”                                                € 6,50 p.p.
  • Groepen (vanaf 20 personen)                                 € 9,00 p.p.
  • Schoolreisprijs (vanaf 20 personen)                         € 7,50 p.p.
  • Verst. gehandicapten en rolstoelgebruikers        € 8,00 p.p.

(voorwaarden op website)                                                    

Kom spelen en genieten in Winter Tivoli
Kom spelen en genieten in Winter Tivoli

Kom van 4 november 2017 t/m 11 maart 2018 elke vrijdag, zaterdag en zondag lekker spelen en genieten van de binnenspeeltuin, schaatsbaan (bij entreeprijs inbegrepen), 2 attracties (Skypie en de Race Pop-Ups), diverse speeltoestellen, dagelijkse animatie en het overheerlijke eten in ons restaurant.

 

Elke maand is er een ander thema met superleuke activiteiten (o.a. Sinterklaas & Kerst) en onze eigen 'Eddie' zal ook deze winter zijn jongleer- en goochelkunsten laten zien. Tevens wordt regelmatig geschminkt en er zijn diverse kinderfeestarrangementen al vanaf € 9,95 per kind!

 

NIEUW: volwassenen gratis entree en voor kids schaatsen inclusief!

 

Entreeprijzen Winter Tivoli

  • Kids van 2 t/m 12 jaar              € 7,00 p.p.
  • Volwassenen                            GRATIS

 

Kom schaatsen tijdens Winter Tivoli

Tijdens Winter Tivoli kun jij je schaatskunsten laten zien op onze kunstschaatsbaan op het terras. Voor de beginner zijn er schaatshulpjes voorhanden. Is schaatsen nog een beetje te eng? Je kunt ook lekker springen op het winterluchtkussen.

 

Voor kinderen is het schaatsen gratis en ook de schaatsen zijn gratis te leen. Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken. Voor de veiligheid wordt aangeraden kinderen handschoenen aan te doen. Indien volwassenen een rondje willen schaatsen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Zij betalen € 1,50 per 30 minuten.

 

Winterse lekkernijen

Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in het restaurant en binnenspeeltuin een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea.

 

Openingstijden Winter Tivoli

Van 4 november 2017 t/m 11 maart 2018 is Winter Tivoli geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Winter Tivoli is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden.

 

*Let op: de overige attracties en speeltoestellen in het park zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

 

Kijk voor meer informatie over o.a. de openingstijden en kinderfeestjes op www.parktivoli.nl

4 november - 11 maart
Berg en Dal (Gelderland)