Amsterdam ArenA, Kidstour

Beschrijving

ZELF VOETBALLEN OP HET BOARDINGVELD

Interactieve 2-uur durende tour voor kids van 5 tot 12 jaar oud.
Met hun ArenA-paspoortje, vol vragen en opdrachten, gaan ze de Amsterdam ArenA door. In de Ajax Kleedkamer nemen ze plaats op het stoeltje van hun favoriete speler en in de perskamer mogen ze Frank de Boer imiteren. Via de spelerstunnel (met 3 sterren!) lopen ze naar de dug-out, waar ze het heililge gras ruiken! De Kids drinken een drankje en mogen voetballen op het boardingveld op het platform.


Zin om je ArenA Kidstour feestelijk af te sluiten met Patat? Dat kan in ons FEBO Boulevard restaurant! Voor slechts € 5.95 per kind ontvangt iedereen een portie frites, een snack naar keuze, en een leuke verrassing. Bij het kindermenu wordt ook een kan limonade geserveerd en als toetje geniet iedereen van een lekkere ijshoorn! Kindermenu' s reserveren kan alleen via boulevard@febo.nl. Let op: FEBO Boulevard sluit om 17.00 uur, maar uiteraard is het ook mogelijk om voorafgaand aan de Kidstour te reserveren.

Ligging
Amsterdam, Noord-Holland
Openingstijden
Vertrektijden Stadiontours
Woensdag, zaterdag, Zondag: 13.45, 14.15, 15.45 en 16.15 uur
Schoolvakanties dagelijks om 13.45, 14.15, 15.45 en 16.15 uur.

NB. Op en rond evenementsdagen gelden aangepaste openingstijden en vertrektijden. Wijzigingen voorbehouden. Op trainings- en wedstrijddagen is het kleedkamergebied niet toegankelijk voor tours.
Prijs
Kinderen (5 t/m 12 jaar) € 13,00
Jarige Ajax Kidsclubleden € 8,00
Ouders/begeleiders: € 8,00
Betaling aan de Stadiontour-kassa is alleen mogelijk met PIN of Creditcard. Wij accepteren geen contante betalingen.