Escaperoom Barneveld, beleef het ultieme kinderfeestje escaperoom!

Beschrijving

Een fantastische kinder escape room voor kinderen van 8 tot 14 jaar met als thema “Paniek op Perron 3”!

ster “€ 2 korting per kind.”
aa Speciaal daluren tarief: boek je je feestje op maandag, dinsdag of donderdag dan krijg je liefst € 2 korting per kind! Standaard tarief: €14,50 per kind, minimaal 6 kids maximaal 12 kids.
Speciaal daluren tarief: boek je je feestje op maandag, dinsdag of donderdag dan krijg je liefst € 2 korting per kind! Minimaal 6 kids.

Kinderen vinden het vaak spannend om een ruimte in te gaan die ze nog niet kennen. Onze escape room bevat uitdagende interactieve spellen, raadsels en puzzels en we maken het spannend met licht- , geluid-, en andere effecten. Maar wij kunnen garanderen dat het niet eng is voor de kinderen. Tot nu toe vonden alle kinderen het ontzettend tof om de escape room te hebben gedaan!

Ligging
Onze escape room is centraal gelegen in Barneveld in de provincie Gelderland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg, in het centrum van Barneveld midden in het winkelgebied en met parkeren voor de deur. De kinderen worden eerst ontvangen met limonade in de gezellige ontvangstruimte van Villa Varia, Torenplein 7-9 Barneveld.
Openingstijden

De volgende vaste tijden zijn te boeken op de woensdagmiddag / vrijdagmiddag en zaterdagmiddag:


13.30 – 15.00 uur

15.15 – 16.45 uur

17.00 – 18.30 uur

vrijdagavond:

18.45 – 20.15 uur

20.30 – 22.00 uur

Andere dagen / tijden (zondagen zijn wij gesloten) gaan de boekingen op afspraak.

Prijs
Standaard tarief: €14,50 per kind, minimaal 6 kids maximaal 12 kids. Speciaal daluren tarief: boek je je feestje op maandag, dinsdag of donderdag dan krijg je liefst € 2,00 korting per kind!
Alle mogelijkheden
- Vanaf 8 jaar oud
- Van 6 tot 12 personen
- Geschikt voor gehandicapten
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Barneveld,