Attractie- & Vakantiepark Slagharen, ontdek het Wilde Westen!

Beschrijving
Actueel

Ontdek het Wilde Westen van Nederland in Attractie-& Vakantiepark Slagharen. Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!


Over de kop?

Ga over de kop in onze spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Doe je liever wat rustiger aan? Verken dan de omgeving in een historische Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren?


Nat worden in Slagharen

Wil je nu zelf in actie komen? Ga de strijd aan in het water en spat elkaar in een paar minuten zo nat als maar kan in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. Houd je goed vast en pas op voor die stroomversnellingen, want voor je het weet ga je heel snel naar beneden.


Zittend genieten

Wil je na al jouw avonturen in de attracties rustig bijkomen? Ontdek dan de American Circus Show met spectaculaire stunts van Alex de Brandweerman, Devid Robert neemt je mee in de wereld van acrobatiek en volop magie van Justin Ronday. Je gelooft niet wat je ziet! Kom en beleef deze adembenemende show voor jong en oud. Ben jij fan van Randy & Rosie? Kom dan naar hun eigen  spannende show waarin de beide wasberen hoofdrol spelen en spannende avonturen beleven. De kleintjes lopen weg met Randy & Rosie, onze zingende en dansende wasberen, die graag een gulle berenknuffel uitdelen. De echte filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film “Yogi Bear 4D”. En het feest zet je voort in ons Italiaanse restaurant Randy’s Pizza & Pasta of bij één van onze andere eetgelegenheden.

Yihaa, is het bijna jouw verjaardag?
Kom en vier je verjaardagsfeestje bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Er is er één jarig hoera, hoera! Randy & Rosie houden wel van een feestje en zeker een verjaardagsfeestje. Vier je verjaardagsfeestje samen met de leukste wasberen in Slagharen! Maak een keuze uit één van de drie arrangementen Fiesta Mexicana, Fiesta Mexicana inclusief attractiepark of Randy & Rosie verjaardagsfeestje

Ligging
Bezoekers van het attractiepark kunnen de auto parkeren op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang. De kosten voor het parkeren bedragen 7,50 per auto en zijn te koop bij de automaten, kassa's en de receptie.
Openingstijden
Bekijk de actuele openingstijden op onze website! Klik rechts op de button 'bezoek de website'.
Prijs
Bekijk de actuele prijzen op onze website. Klik rechts op de button 'bezoek de website'.
Hartverwarmend Wild West-avontuur in de winter
Hartverwarmend Wild West-avontuur in de winter

Een dik pak sneeuw of het vriest dat het kraakt met een heerlijk zonnetje. Dat doet je aan de winter denken! In Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het vanaf 2 november weer tijd voor Winter Slagharen. Gezellige lampjes, kerstbomen en winterse sferen. Het belangrijkste niet te vergeten natuurlijk de attracties! Een ritje in de Gold Rush mag niet ontbreken of genieten van een winters uitzicht in de Big Wheel. Opwarmen kan bij een van de vele kampvuren in het park of in de overdekte attracties. Wat dacht je van de Sky Tower, Monorail, de overdekte speelplaats Phileas Fun House of geniet van de winter 4D-film Polar Expres.


Schaatsen in het Winter Western Village

Vriest het niet hard genoeg buiten om te kunnen schaatsen? Geen probleem! Tijdens Winter Slagharen kun je in het Winter Western Village komen schaatsen. Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen om over het ijs te zwieren. Heb je geen eigen schaatsen dan kun je ook schaatsen huren in Winter Western Village. Vergeet niet om even lekker te smullen van een warme Chocomel of Glühwein.

Zoektocht naar het magische licht

De dag sluit je af met Miracle of Lights: lichtjesparade met avondshow. Zodra de zon gaat slapen, de attracties sluiten verandert het park in een betoverende omgeving. Tijdens de lichtjesparade zie je de mooiste verlichte voertuigen, samen met verlichte western figuren begeleid door prachtige muziek, maken zij hun opmars door de Main Street richting het Fonteinplein. Eenmaal op het Fonteinplein aangekomen begint het avondspektakel. Ga samen met Randy & Rosie op zoek naar het magische licht. Maar let goed op: de Red Bandits liggen op de loer! Tijdens deze zoektocht word je verrast door een ongekende happening van projecties, laserstralen, fonteinshow, muziek én vuurwerk. Zo sluit je jouw dag af met een knal!

4 december - 31 januari
Slagharen (Overijssel)