Bead Box, kinderfeestjes en workshops sieraden maken

Beschrijving

Bij Bead Box is het altijd feest! Slingers, hippe kralen, vrolijke bedels en nog veel meer.

 

Bij ons, in het atelier, kun je een kinderfeestje vieren. Aan de hand van verschillende thema's kan de jarige kiezen welke sieraden ze gaan maken. Iedereen is lekker creatief bezig en gaat trots naar huis met sieraden die ze zelf gemaakt hebben!

 

Geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. De technieken worden daarop aangepast.

 

Van een kinderworkshop maakt Bead Box altijd een feestje. De jarige wordt extra in het zonnetje gezet en ontvangt een cadeautje. Er is onbeperkt limonade en de snoeppot gaat een paar keer rond.

 

Wanneer iedereen klaar is met het maken van de sieraden, worden er natuurlijk foto's gemaakt van alle creaties. Er staat een mand vol met attributen om hilarische foto's te maken. Dat wordt een gezellige boel!

 

De zelfgemaakte sieraden krijgen de kinderen mee in een vrolijk zakje. De meegekomen ouder(s) kunnen er gezellig bijblijven maar kunnen ondertussen ook wat voor zichzelf gaan doen.

 

De kinderworkshops zijn naar wens uit te breiden tot een compleet kinderfeestje incl cadeautjes uitpakken, soesjestoren en broodje knaks.
 

Informeer naar de mogelijkheden of ga naar de website (zie button bezoek de website onder de foto's).

Ligging
Ons atelier is gevestigd in Bunschoten Spakenburg. We zitten centraal aan de A1 en zijn goed te bereiken vanuit Amersfoort, Baarn en Nijkerk.
Openingstijden
kinderfeestjes zijn elke dag te reserveren
Prijs
kinderworkshop €10 pp

kinderworkshop met ontvangst €12,50
(cadeautjes uitpakken en soesjes-toren)

Kinderworkshops met aflsuiting €12,50
(broodje knaks)

Compleet kinderfeestje €15