BillyBird Park Hemelrijk, binnen en buiten plezier bij BillyBird!

Beschrijving

Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel (gemeente Uden) voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen diverse binnen- en buitenattracties. Kinderen én volwassenen kunnen zich samen heerlijk uitleven bij Hemelrijk. In de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten en de piratenkooi. De klimtorens, touwbruggen, glijbanen, springkussens en bouwblokken zorgen hier voor urenlang speelplezier. Want klauteren, klimmen, glijden en bouwen vervelen nooit. Bovendien mogen je ouders of opa/oma mee om samen met jou de piratenkooi te verkennen. Voor de kleinste kinderen is een nieuw speelgebied “de Kleuterkade” ingericht. Ben je moe van het spelen? Kom dan lekker tot rust tijdens een voorstelling van het poppentheater. Wie nog tijd over heeft kan naar de Verkeersspeeltuin buiten met aangrenzend de helikopterbaan Helihaven Hemelrijk.

Bij mooi weer is het grote strandbad dé plek om te waterfietsen, zwemmen of lekker te zonnen. Voor de wat grotere kinderen zijn er uitdagende attracties in de uitgestrekte Outback Valley, zoals het unieke Outback Survival touwenparcours en de supersnelle bootjesglijbaan Splash! Deze glijbaan is voorzien van een camera die jouw ritje gratis op een digitale foto vastlegt en die je ook direct met al je vrienden kunt delen via het Social Screen! Zoek je echt het toppunt van avontuur? De klimberg Hemelaya is een indrukwekkende belevenis voor jong en oud. Klimmen, glijden, wandelen en turen, op de Hemelaya kan het allemaal. En wat dacht je van de spectaculaire familie-achtbaan? Stap in en geniet het uitzicht terwijl deze eyecatcher je razendsnel door het park lanceert. 

Speciaal voor de kleine gasten is er buiten een overzichtelijk en omheind speelgebied dat afgeschermd is van het water. Kinderland heeft slechts één toegang en bestaat uit  airtrampolines, springkussens, een vogelnestschommel en de Verkeersspeeltuin.
Heerlijk BBQ’en in het Park!

Verspreid over het park staan 60 felgele Weber BBQ’s waarop iedereen heerlijk kan barbecueën. Vooraf reserveren hoeft niet en voor de prijs hoeft u het ook niet te laten; in het park worden tegen winkelprijzen complete en verse pakketten aangeboden.

Ligging
Volkel (gemeente Uden)
Openingstijden

BillyBird Park Hemelrijk is 360 dagen per jaar geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Zie onze website www.billybird.nl voor de actuele openingstijden (zie button bezoek de website onder de foto's)

Prijs
ALL-IN ENTREEPRIJZEN 2016*
Entree: € 9,95 p.p.
Winter entree: € 5,95 p.p.

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Alle geopende attracties en activiteiten zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Voor scholen en groepen worden speciale prijzen gehanteerd, zie de website (zie button bezoek de website onder de foto's). Parkeren € 2,50 (abonnementhouders gratis).

* Koop uw kaarten online en ontvang € 1,00 korting op de entreeprijs.