Voor binnen en buiten speelplezier

  • BillyBird Park Hemelrijk
  • 1 - 150 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel (gemeente Uden) voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen diverse binnen- en buitenattracties. Kinderen & volwassenen kunnen zich samen heerlijk uitleven bij Hemelrijk.

In de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland draait alles om piraten en de piratenkooi. De klimtorens, touwbruggen, glijbanen, springkussens en bouwblokken zorgen hier voor urenlang speelplezier. Want klauteren, klimmen, glijden en bouwen verveelt nooit. Bovendien mogen je ouders of opa/oma mee om samen met jou de piratenkooi te verkennen. Voor de kleinste kinderen (t/m 6 jaar) is de Kleuterkade ingericht. Ben je moe van het spelen? Kom dan lekker tot rust tijdens een voorstelling in het kindertheater. 

Bij mooi weer is het grote strandbad de plek om te zwemmen of lekker te zonnen. Verder kan je waterfietsen huren en ligt in de zomer het grootste AquaFunPark van Nederland op de plas.

Voor de wat grotere kinderen zijn er uitdagende attracties in het nieuwe speelgebied Ruig, zoals het klimparcours of de supersnelle bootjesglijbaan Splash!

Zoek je echt het toppunt van avontuur? De klimberg Hemelaya is een indrukwekkende belevenis voor jong en oud. Klimmen, glijden, wandelen en turen, op de Hemelaya kan het allemaal. En wat dacht je van de spectaculaire familie-achtbaan? Stap in en geniet het uitzicht terwijl deze eyecatcher je razendsnel door het park lanceert.

Speciaal voor de kleine gasten is er buiten een overzichtelijk en omheind speelgebied dat afgeschermd is van het water. Kinderland heeft slechts één toegang en bestaat uit  De Ballenfabriek, Het Speelcircus, botsauto's, een helihaven en nog veel meer!

Een onvergetelijk kinderfeestje bij BillyBird Park Hemelrijk!
BillyBird Park Hemelrijk maakt van ieder kinderfeestje een onvergetelijk feest. Je kunt elke dag van de week een feestje reserveren. Op maandag, dinsdag en donderdag is het rustiger op het park waardoor het rustig en overzichtelijk is voor kleuters.

Een onvergetelijk schoolreisje
Dankzij de combinatie van binnen- en buitenplezier, is een schoolreis altijd een succes! Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Deze overzichtelijke en omheinde speeltuin heeft maar één toegang en biedt vele attracties zoals het nieuwe speelcircus, airtrampolines, helikopters, glijbanen en vele speeltoestellen! Klim en klauter door de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland. Het park heeft ook een aantal spectaculaire attracties zoals een achtbaan, klimberg en bootjesglijbaan!

Wanneer zien we jullie op BillyBird Park Hemelrijk?

Ligging uitje

Volkel (gemeente Uden) 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!