Boerderij Mariekerke, kom gezellig naar onze boerderij!

Beschrijving

Knuffel met de dieren, speel op de Hooi Hooi Speelzolder, verdwaal in het maisdolhof of kijk bij het melken van de schapen. Veel te beleven en je verveelt je hier geen minuut!        

Perfecte locatie voor een kinderfeestje

Bent u op zoek naar een leuke en verrassende locatie in Zeeland om de verjaardag van uw kind te vieren? Dan bent u bij Kaasboerderij Mariekerke aan het juiste adres! Een boerderij is voor kinderen altijd een spannende, leerzame en leuke omgeving. Naast heel veel lieve dieren hebben we ook een grote speeltuin, maisdoolhof (juli - september), waterpretweide, trampoline, speelschuur en (kindvriendelijke) hooizolder. Bovendien hebben we in onze oude schuur ook genoeg ruimte om even te zitten en de taart aan te snijden.


Binnen en buiten

Ook bij minder goed weer of tijdens de wintermaanden is het goed mogelijk om uw kinderfeestje bij ons te vieren. Want we hebben voldoende binnenactiviteiten en in de grote hooischuur is er genoeg ruimte om binnenactiviteiten te organiseren of spelletjes te doen. Maar waarschijnlijk hebben de kindern zelf al genoeg aan de hooi-hooi speelzolder.

Pannenkoeken bakken

Het is ook mogelijk om zelf pannenkoeken bij ons te bakken. U kunt dan gebruik maken van onze speciale pannenkoekset, zodat de kinderen zelf hun feestmaaltijd kunnen bereiden.   

Ligging
Midden op het prachtige Walcheren. Tussen de dorpen Meliskerke en Grijpskerke vind u Boerderij Mariekerke
Openingstijden

ma-vr 9.00 tot 17.30 uur , zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur

Prijs
vanaf € 3,00 per kind