Bootcamp4Kids, Geheim agent bootcamp

Beschrijving

Train als een geheim agent  
De kinderen krijgen een geheimzinnige uitnodiging waarin wordt gevraagd of ze een training willen volgen tot geheim agent. Want er zijn te weinig geheim agenten in Nederland!!  In deze geheime training leren de kinderen hoe ze boeven moeten vangen, hoe ze goed kunnen sluipen en opdrukken, hoe ze parachute moeten springen en nog veel meer.  Aan het eind van de training krijgen de kinderen een top secret agent pas met een geheim wachtwoord.  Nu kan 't echte werk beginnen… Gelukkig zijn de boeven al gepakt door de hoofdcommissaris en kunnen de kinderen veilig naar huis!


Top secret, spannend en sportief kinderfeestje! Heb jij altijd al een echte geheim agent willen worden?


De kinderen krijgen vooraf een geheimzinnige uitnodiging waarin wordt gevraagd of ze geheim agent zouden willen worden. Tijdens deze opleiding krijgen de kinderen een training waarin ze gaan trainen hoe geheim agenten dat ook doen. Burpees, opdrukken, sprinten, ze leren hoe ze boeven moeten vangen, hoe ze goed kunnen sluipen, hoe ze parachute moeten springen en nog veel meer.


Als de trainer opeens wordt opgeroepen dat er boeven in de buurt zijn wordt het helemaal spannend...


Aan het eind van de bootcamp krijgen de kinderen een geheime pas alleen bestemd voor echte geheim agenten. Omdat de kinderen het zo goed hebben gedaan kan een mooi compliment van de grote baas niet ontbreken. Nu kan 't echte werk beginnen... Gelukkig zijn de boeven al gepakt door de hoofdcommissaris en kunnen de kinderen veilig naar huis!


-gratis uitnodiging

-vanaf 5 jaar

-op locatie

-gediplomeerde trainers

Ligging
Dit feestje kan zowel binnen als buiten gegeven worden.

Wij komen naar jou toe! In de provincies Zuid Holland, Noord Holland, Utrecht, Gelderland, Flevoland en Zeeland.
Openingstijden
Zie beschikbaarheid van onze trainers op https://bootcamp4kids.org/feest/
Prijs
Voor een groep van max. 12 kinderen zijn €167,-
Voor een groep van 12 to 18 kinderen €179,50

incl. trainer op locatie, uitnodiging-schmink-pas, btw en benzinekosten.