CORPUS reis door de mens, educatie en plezier maken tegelijk?

Beschrijving
Indien u gebruik wenst te maken van de korting, verzoeken wij u een online reservering te plaatsen via de website van CORPUS ‘reis door de mens’. Print deze e-mail uit en neem deze mee tijdens uw bezoek.
Beleef het nu zelf in CORPUS 'reis door de mens'. Maak in het 35 meter hoge lichaam de reis die je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters voert om uiteindelijk te eindigen in de hersenen.

Na de 'reis door het mens' kunt u gebruik maken van ons restaurant op de 7e verdieping met prachtig uitzicht! En dan: naar 'mijn corpus'. Ook hier is van alles te beleven. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in 'mijn corpus'.

Met de hele familie, je school of de sportvereniging. Een dagje CORPUS ‘reis door de mens’ is voor iedereen waanzinnig leuk! De ‘reis door de mens ' kan in acht talen worden beleefd en is dus ook interessant voor vrienden en familie uit het buitenland.

De 'reis door de mens' bedraagt circa 55 minuten. In totaal zal de verblijfsduur ongeveer 2,5 uur zijn.

Je verjaardag vieren in CORPUS
Word je 8 jaar of ben je nog geen 13 jaar? Vier dan je verjaardag op een speciale manier in CORPUS en maak een onvergetelijke reis door het menselijk lichaam!

Op de zevende verdieping ontvangen alle kinderen een CORPUS rugtas met daarin een pakje appelsap en een Hero in B'tween reep, een CORPUS speurtocht en een CORPUS pen. Na de reis kun je vervolgens zelf de Medische Infotheek. bezoeken waar je testjes en games kunt doen. Ook kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes de speurtocht oplossen. Bij het goed oplossen van deze speurtocht ontvang je bij de balie op de begane grond het CORPUS certificaat. Voor de jarige ligt daar ook nog een CORPUS cadeautje klaar.

CORPUS ‘reis door de mens’ hanteert een minimumleeftijd van 8 jaar. Ben je 6 of 7 jaar? Dan mag je alleen CORPUS bezoeken onder begeleiding. CORPUS is rolstoelvriendelijk, rolstoelgebruikers kunnen telefonisch reserveren 071-7510200.
Ligging
Oegstgeest

*Openbaar vervoer
Vanaf station leiden bus 57. Uitstappen bij halte 'CORPUS'.
CORPUS bevindt zich dan op drie minuten loopafstand.
Openingstijden

Doordeweeks van 09:30 tot 15:00 de laatste reis. In het weekend en in schoolvakanties 09:30 tot 17:00 laatste reis. 

Prijs

Volwassenen vanaf 15 jaar € 18,25
Kinderen van 6 t/m 14 jaar € 15,75
Een online reservering biedt € 1,50 korting per persoon per ticket
Groepen van tien en meer personen € 15,25