Creatief Confetti, begeleid kinderfeestje thuis

Beschrijving

Een kinderfeestje thuis zonder zorgen 

 

Wil je een kinderfeestje thuis vieren, maar heb je liever geen zorgen over de begeleiding? Zet Confetti in! Voor kinderen vanaf 5 jaar regelen wij met veel plezier een geweldig feest waar nog lang over wordt nagepraat. Als ouder heb je op die manier je handen vrij om zelf ook te genieten van het feestje. Je kunt mooie foto’s maken en hebt geen omkijken naar het geregel. 

 

Wij verzorgen het feest, jij de hapjes en drankjes. 

 

Je kunt kiezen uit twee pakketten. Bij beide feestjes kiest de jarige het thema.  

Een pretpakket  

Het pretpakket is een uniek feestje! Met dit feestje bepaal je zelf hoe lang je begeleiding inzet, in welk thema en welke onderdelen. Zo bepaal je dus ook zelf de prijs. Je kunt kiezen uit verschillende onderdelen: Zing je schor, Smul je rond, Pimp je snoet, Speel je suf, Swing je zot of knutsel je scheel.

 

Knutselfeest 

Confetti knutselt er graag op los. En nog duurzaam ook! Op de knutselfeestjes knutselen we namelijk met restmateriaal: lapjes stof, kledinghangers, melkpakken, schelpen, lepels, bezemstelen, kurk- en houtresten… je kunt het zo gek niet verzinnen of we maken er iets moois van! Een knutselfeest duurt twee uur. Wij nemen tafelkleden, kliederschorten en al het overige materiaal mee.

Genieten bij het Kweekcafé in Haarlem

Midden in één van de twee stadsparken van Haarlem ligt het Kweekcafé.

Ook hier organiseert Creatief Confetti kinderfeestjes op maat, voor ieder wat wils!

Tijdens de feestje ontdekken de kids de hele Kweektuin terwijl de ouders van een heerlijk kopje koffie en wat lekkers genieten!

 

Er kan gekozen worden uit de volgende feestjes;

Scrap-feestje;

Wil je een leuk en origineel feestje geven? Vier dan een scrap-feestje! Maak van 'scrap' je eigen robot, monster of fantasiepaleis en neem je creatie aan het einde van dag mee naar huis! Onder begeleiding leren we de kinderen hoe ze op een leuke manier bewust met afval om kunnen gaan. Ieder kind krijgt een mandje met knutselspullen, ze gaan daarna lekker zelf aan de slag. Ondertussen drinken we heerlijke limonade en snoepen we van een “plankje zoet”.

 

Verstrooide Professor feestje; In het voorjaar van 2018 hebben we een gloednieuw feestje, helemaal toegespitst op het Kweekcafé.

De verstrooide professor heeft hulp nodig om haar meesterwerk te voltooien. Tijdens de zoektocht ontdekken de kids alle verborgen plekjes van de Kweektuin en helpen ze de professor bij de verschillende proefjes. Help jij mee?

Geschikt vanaf 6 jaar. Te boeken vanaf maart 2018 op woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

Een kinderfeestje bij het Kweekcafé kost € 200,- voor 8 kinderen.

Je krijgt daar een “plankje zoet”, limonade en een puntzak popcorn/groentechips bij.

Wil je iedereen ook nog een tosti laten eten en een ijsje met “verloren fruit” van IJsbaart,

dan betaal je € 245,- voor 8  kinderen.

 

Voor elk kind extra betaal je € 20,- extra met een maximum van 12 kinderen.

Bij het Kweekcafé vieren we feest op woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

Kijk voor uitgebreide informatie en meer mogelijkheden op onze website (zie button bezoek onze website onder de foto's).

 

TIP: Wil je geen feestjes thuis, maar liever op één van onze bijzonder locaties? Denk dan eens aan het Muiderslot of het Kweekcafé in Haarlem.
Maar ook voor alle feestmaterialen kun je bij ons terecht! Van limonadefontein tot rookmachines, van spellen -en feestkisten tot zeepbellenmachines. Confetti heeft het allemaal in huis. 

Ligging

Wateringweg 147 HaarlemOpeningstijden
In overleg
Prijs
Pretpakket € 200,- inclusief begeleiding (8 kinderen)
Knutselfeest € 175,- inclusief begeleiding (8 kinderen)
Extra kinderen tegen meerprijs