Cristallo, je gaafste mozaïek kinderfeest thuis

Beschrijving

Mozaïeken tijdens je kinderfeestje thuis: het is weer eens iets anders. En hartstikke leuk voor zowel jongens als meisjes met een mooi mozaïek als aandenken!

 

Alle kinderen kunnen een voorgesteld patroon volgen, zelf een patroon bedenken of hun fantasie geheel de vrije loop laten gaan. Daarbij zijn de complete mozaïekpakketten erg handig voor een kinderfeestje mozaïeken. Er zijn enorm veel keuze-mogelijkheden: verschillende series mozaïekspiegels, fotolijstjes, dienbladen, wandbordjes, letters in verschillende kleurencombinaties, hartjes, sterren, bloemen. Teveel om op te noemen! Tijdens het kinderfeestje mozaïek je de mooiste creaties.

 

Alle materialen zijn kidsproof: de kinder-mozaïekpakketten bevatten alleen kindvriendelijke materialen, dus scherpe randen, hamertjes en mozaïektangen zijn niet aan de orde. Daarom worden deze mozaïekmaterialen veelal ook gebruikt door grootgebruikers als basisscholen en kinderopvang.

Ligging

Cristallo heeft diverse mozaïekwebshops met mozaïekmaterialen voor jong en oud, is gevestigd in Tilburg (Noord-Brabant) en verzendt iedere dag mozaïekmaterialen voor particulieren, bedrijven en organisaties door geheel West-Europa voor de leukste kinderfeestjes thuis en andere creatieve momenten.

Openingstijden
Onze webshops zijn dag en nacht geopend
Prijs
Complete mozaïekpakketten voor kinderen, vanaf € 7,95 tot € 10,95 per kind