De Efteling, beleef de leukste schooldag ooit samen in de Efteling!

Beschrijving

Neem je klas mee op schoolreis naar de Efteling voor de allerleukste schooldag ooit. En dat voor maar € 14,- per persoon*. Tijdens jullie dagje Efteling valt er zowel voor de allerkleinsten als de allergrootste leerlingen meer dan genoeg te beleven. Van een sprookjesachtige wandeling door het meest bijzondere bos van Nederland tot het spelen met zwaartekracht in de meest spectaculaire achtbanen. Van samen zweven tussen elfjes en trollen in Droomvlucht tot het ontsnappen aan de vloek van het spookschip De Vliegende Hollander over een woeste zee. Je beleeft het allemaal in deze Wereld vol Wonderen.

Upgrade jullie klassenavontuur met een heerlijk hapje en drankje
Wil je dat de lunch voor jullie geregeld wordt deze dag, dan is ook dat mogelijk. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende aantrekkelijke arrangementen, al vanaf € 3,75 per persoon.


Boek nu jullie schoolreisje en betaal slechts € 14,- per persoon*
Zie jij zo’n leukste schooldag ooit ook wel zitten? Boek dan nu een dagje onbezorgd genieten voor zowel leerlingen als begeleiders en betaal slechts € 14,- per persoon*. Ga naar efteling.com/scholen of bel voor meer informatie naar +31 416 537 777.


Voor de leukste schooldag ooit ga je naar de Efteling!
- Slechts € 14,- per persoon*
- Smakelijke luncharrangementen met voor ieder wat wils
- Een onbezorgde, veilige en waanzinnig leuke schooldag
- Verzorgd, betaalbaar en geschikt voor iedereen


Tot snel in de Efteling!

*Deze prijzen gelden voor zowel leerlingen als begeleiders indien geboekt voor 1 maart 2018 (voor een schoolreis in de periode 13 november 2017 t/m 9 november 2018). Kijk voor meer informatie op efteling.com/scholen of bel naar +31 461 537 777

 

Ligging
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Openingstijden
Het park is het hele jaar open! Kijk voor de openingstijden op de website.
Prijs
Schoolreizen dienen vooraf gereserveerd te worden. Bekijk alle voorwaarden op efteling.com/schoolreisje