De Efteling, bezoek de Wereld vol Wonderen

Beschrijving

Geniet van de mooiste momenten samen in de Efteling.


Er is een plek waar je de wereld om je heen heel even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten.

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een plek waar jong en oud al 65 jaar genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende shows.

 

Breng deze zomer een bezoek aan de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica! Laat je meevoeren langs magische vertrekken in dit Paleis der Fantasie en val van de ene verbazing in de andere.

 

In deze Wereld vol Wonderen geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omver blazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren.

 

Wil je nóg langer samen genieten? Kom dan sprookjesachtig overnachten in een van onze hotels, vakantiewoningen of appartementen direct grenzend aan het attractiepark. Je kunt dit jaar zelfs blijven slapen in knusse hutten die bedekt zijn met duinzand of heiden. Dichter bij de natuur kun je niet komen.

 

Koop je tickets met korting of boek je sprookjesweekend op efteling.com

 

Efteling. Wereld vol Wonderen.


*Heel het jaar welkom*
Laat je elke dag van het jaar verwonderen. De Efteling is namelijk heel het jaar open.

Ligging
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Openingstijden
Het park is het hele jaar open! Kijk voor de openingstijden op de website
Prijs
Kijk voor actuele prijzen en online kaartjes met €2,- korting per persoon op de website