De Efteling, de allerleukste schooldag ooit beleef je samen in de Efteling!

Beschrijving

Tijdens een dagje Efteling valt er zowel voor de allerkleinste als allergrootste leerlingen meer dan genoeg te beleven. Een speurtocht door het prachtig groene bos waar sprookjes tot leven komen of zweven tussen elfjes en trollen in Droomvlucht. De diepte induiken in Baron 1898, strijden tegen de Draak in Joris en de draak óf spetteren in de wildwaterbaan Piraña… De allerleukste schooldag ooit beleef je samen al voor maar € 14,- per persoon*!

 

Upgrade met een hapje en drankje
Onbezorgd lunchen met de hele klas? Vanaf € 3,75 per persoon upgrade je jullie klassenavontuur met een heerlijk hapje en drankje. Van een dampende hap van Draak tot een Roodkapje sandwich, er is voor ieder wat wils!

 

Kortom: betaalbaar, onbezorgd en voor iedereen!
- Voor slechts € 14,- per persoon*;

- Met keuze uit smakelijke luncharrangementen

- Van Sprookjesbos tot achtbanen gegarandeerd leuk voor iedereen.

Dat wordt een onbezorgde, veilige en onvergetelijke schooldag!

 

Ontdek de mogelijkheden op efteling.com/scholen of bel voor meer informatie naar +31 416 537 777 en boek een dagje onbezorgd genieten voor zowel leerlingen als hun begeleiders.

 

Tot snel in de Efteling, Wereld vol Wonderen!

 

*Deze prijzen gelden voor zowel leerlingen als begeleiders indien geboekt voor 1 april 2018 (voor een schoolreis in de periode t/m 9 november 2018). Kijk voor de meest recente informatie op efteling.com/scholen of bel naar +31 461 537 777

Ligging
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
Openingstijden
Het park is het hele jaar open! Kijk voor de openingstijden op de website.
Prijs
Schoolreizen dienen vooraf gereserveerd te worden. Bekijk alle voorwaarden op efteling.com/scholen