Familiepark DippieDoe, Speelpark binnen en buiten

Beschrijving
DippieDoe is een mooi en leuk familiepark in Brabant, binnen en buiten en daarom weersonafhankelijk. Met de flitsende kinderkermis, botsauto’s, spookhuis, kinderbios en nog veel meer beleeft iedereen hier een geweldig leuke dag!
DippieDoe is kindvriendelijk, veilig en overzichtelijk. Voor de allerkleinsten is er een speciale zachte speelhoek. Maar ook voor de grotere kinderen zijn er veel spannende speelattracties. Binnen kun je in de flitsende botsauto’s laten zien dat je wel tegen een stootje kunt en heb je de spannende Moontower al ontdekt, die gaat helemaal tot aan het dak van DippeDoe! Ben je een beetje moe van het spelen? Geen probleem, want dan ga je lekker even uitrusten in de kinderbioscoop.

Op het buitenspeelpark kun je via het spannende klimparcours de Piratentoren weer verlaten met de glijbaan om daarna de kinderachtbaan nog eens uit te proberen. Ook voor feestjes en schoolreisjes een perfecte plek om naartoe te gaan.

Binnen: grote botsauto’s, draaimolen, soft play hoek, ballenbak, bioscoop, spookhuis, skelterbaan, knutselhoek, klimavontuur, glijbanen, ballonnenmolen, schminken, moontower, bootjesdraaimolen.

Buiten: kinderachtbaan, midgetgolf, trampolines, vrachtwagentjes konvooi, piratentoren, verkeerstuin, rupstreintje, touwbruggen, speelhaven, schommels, waterglijbaan, wijngaard, rijbewijs halen, zwem- en speelstrand. Het buitenspeelpark is geopend van 1 april t/m 30 september.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het aanvraagformulier. Als u uw adresgegevens invult sturen wij u graag een informatie pakket toe.
Ligging
Best, Noord-Brabant
Openingstijden
Bij Familiepark DippieDoe kun je het hele jaar komen spelen! 
Voor de actuele openingstijden kun je terecht op de website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Voor de actuele entreeprijzen kun je terecht op de website (zie button bezoek de website onder de foto's)