Elsenhove, kinderfeestje op de kinderboerderij in Amstelveen

Beschrijving

Wil jij je kinderfeestje vieren op de kinderboerderij van Amstelveen? Dat kan! Je kunt met je vriendjes en vriendinnetjes heerlijk spelen in de vernieuwde speeltuin van Speelboerderij Elsenhove en natuurlijk kun je kennismaken met alle dieren van de boerderij.

Eigen verjaardagshuisje

Als je bij ons je feestje viert, is de kota (de Finse blokhut die naast het Theehuis staat) helemaal voor jou en je gasten! Je hebt je eigen verjaardagshuisje waarin ongeveer 15 kinderen passen. Buiten staat een privé picknicktafel voor jullie klaar.

De kota is gezellig feestelijk ingericht, bovendien staat er een kist met een aantal spelletjes en kleurplaten. Ook mag je gebruik maken van de boerenkielen en boerenzakdoeken zodat je helemaal in stijl bent.

Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Met of zonder verjaardagshuisje. Inbegrepen is een speurtoch, limonade, chips en een ijsje. Al vanaf € 4,50 per kind.

Ligging
Op Speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1 in Amstelveen (dichtbij Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel).
Openingstijden

Dinsdag tot en met zaterdag 10:00-17:00 uur; zondag 14:00-17:00 uur.

Prijs

Elsenhove arrangement, € 6,50 per kind: wij zorgen voor een mand met een speurtocht, limoande en chips die je mee mag nemen naar de kota. Later mag je nog een ijsje komen halen. Vier je je feestje niet in het huisje, maar op het terras of in het Theehuis kost het € 4,50 per kind.
 

Dikbuikarrangement: wil je nog wat extra’s eten en drinken met je vriendjes? Ook dat kan! Naast extra drinken en poffertjes of knakworstjes, zijn de speurtocht, limonade, chips en een ijsje inbegrepen. Kosten zijn € 9,50 per kind of € 7,50 per kind als je het op ons terras of in het Theehuis viert.

Bio Hapje & Sapje: een verantwoorde keuze voor je verjaardagsfeestje. Inbegrepen is de speurtocht, Schulp appelsap en een speltbrood tostis kaas. € 8,50 per kind.