Gezins escaperoom Overijssel

  • Escaperoom Hof te Langelo
  • 2 - 6 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Escaperoom Hof te Langelo in Haaksbergen: ontsnap jij tijdig uit de melkstal? 
Haaksbergen lijkt een rustig dorp in Twente te zijn. Maar op één plek spookt het al meer dan 200 jaar: op Hof te Langelo, de boerderij van Henk en Maria. De koeien weigeren te eten, de melkmachine valt steeds uit en de maïsoogst is mislukt. Nog even en het Overijsselse boerenbedrijf kan zijn deuren sluiten. Ben je een teamspeler en heb je voor elk probleem wel een oplossing? Kom dan naar de escaperoom in Haaksbergen en verbreek de Vloek van Hof te Langelo.

Kinder Escaperoom Overijssel: boer Henk heeft jouw hulp nodig!
Het spookt op Hof te Langelo in Haaksbergen. De koeien rennen loeiend door de stal, de melkmachine slaat elke nacht om drie uur op hol en het veevoer is beschimmeld. Boer Henk zit met de handen in het haar. Als dit zo doorgaat, kan hij zijn bedrijf wel opdoeken.

Hulp gezocht!
Ben jij goed in hersenkrakers en hou je van samenwerken? Vier dan je kinderfeestje in kinder escaperoom Hof te Langelo. Als jullie het raadsel oplossen, kan boer Henk weer zijn koeien melken.

Escaperoom Hof te Langelo beschikt tevens over een gezinsescaperoom!

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in of ga naar onze website via de knop "Bezoek de website" rechts onder de foto's. U kunt ons ook altijd even bellen!

Ligging uitje

Op een boerderij in het prachtige buitengebied van Haaksbergen Aaftinksweg 13 7481VV Haaksbergen (OV)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!