Flavour Visagie make-upworkshops, beauty kinderfeestjes 4 t-m 18 jaar

Beschrijving

Kinderfeestjes Beauty
Voor jarige meisjes van 4 t/m 19 jaar.
 

4 t/m 8 jaar prinsessen make-up feestje: Voor de jongste meisjes tussen de 4 en de 8 jaar organiseren wij prinsessenfeestjes. Onze visagistes maken de meisjes heel subtiel op met mooie glittertjes en glansjes en kunnen naar wens met een klein versierinkje (vlindertje) worden geschminkt. Tijdens het make-up kinderfeestje in onze salon in Rotterdam zullen we ook de nageltjes van de meisjes lakken. Uiteraard wordt iedereen tijdens het prinsessenfeestje voorzien van limonade en lekkernijen. Na afloop van het prinsessenfeest krijgt iedere deelneemster een leuk presentje mee naar huis.

8 t/m 12 jaar workshopmake-upfeestje:
Meisjes die 9, 10, 11 of 12 jaar worden kunnen hun visagie kinderfeestje in Zuid-Holland bij Flavour Visagie in Rotterdam vieren in de vorm van een make-up workshop. Bij de jarige wordt stap voor stap voorgedaan op de helft van het gezicht hoe ze zich het mooiste op kan maken. De overige meisjes mogen dit tijdens het visagie kinderfeestje nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes tijdens deze make-up workshop uiteraard helpen. Tijdens de make-up workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over oogmake-up, blusher, lipgloss, nageltjes lakken, reinigen en glittertjes. Tijdens het visagie kinderfeestje wordt iedereen voorzien van wat limonade en lekkernijen. Na afloop krijgt iedere deelnemer van het visagie kinderfeestje een leuk presentje mee naar huis.

8 t/m 16 jaar Nail-art feestje

Meisjes van 8 t/m 16 jaar kunnen hun nail-art feestje in Zuid-Holland bij Flavour Visagie te Rotterdam vieren in de vorm van een nailart workshop met manicure. De nagelstylistes beginnen het nail-art feestje met een manicure die de meisjes zelf en met behulp van onze nagelstylistes zullen gaan doen. Tijdens het nagelfeestje worden natuurlijk ook de nagels gelakt en versiert d.m.v. stempels, glitters en meer. Na afloop van het nagelfeestje gebruiken we een heerlijke handcrème om droge handen te voorkomen en de handjes heerlijk te laten ruiken en krijgt iedere deelnemer van het nail art feestje een leuk presentje mee naar huis.

8 t/m 19 jaar workshopmake-upfeestje: 
Meiden in de leeftijd van 13 t/m 19 jaar kunnen hun visagie tienerfeestje in Zuid-Holland bij Flavour Visagie in Rotterdam vieren in de vorm van een make-up workshop. Bij de jarige wordt stap voor stap voor gedaan op de helft van haar gezicht hoe ze zich het mooiste op kan maken. De overige meisjes mogen dit tijdens de visagie workshop nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes tijdens deze make-up workshop uiteraard helpen. Tijdens de tienermake-up workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over reinigen, foundation, camouflage, wenkbrauwen stylen, oogmake-up, blusher, lipgloss en nagels lakken. Tijdens het visagie feestje wordt iedereen voorzien van wat lekkernijen en te drinken. Na afloop krijgt iedere deelneemster van het visagie feestje een leuk presentje mee naar huis.


Duur feestjes: 1,5 - max. 2 uur

Limonade, cake & popcorn wordt verzorgd

Ligging
Vlietlaan 46c 3061 DZ Rotterdam, Zuid-Holland
Openingstijden
op afspraak