Flevonice, kinderfeestje bij Flevonice

Beschrijving
Sports & fun bij Flevonice

Stoere outdooractiviteiten, veel speelplezier en een hoop diversiteit. Een kinderfeestje bij Flevonice in de zomer biedt alles voor een onvergetelijke dag waar de kids nog lang over zullen napraten!

Kinderfeestje met footgolf
Footgolf is een combinatie van de sporten voetbal en golf en wordt gespeeld met een voetbal. Op een uitdagend parcours van 9 holes probeer je een zo laag mogelijke score neer te zetten.

Kinderfeestje met een obstacle run for kids
Trotseer alle klim-, klauter- en modderobstakels van het obstacle parcours for kids. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar hebben we deze kleine variant van ons grote obstacle run parcours aangelegd! 

Kinderfeestje met Moon Trees
Bestaat jouw team uit winnaars? Verzamel dan zoveel mogelijk grondstoffen om Trees te veroveren. Maar vergeet niet dat je ook je eigen Trees moet beschermen! Spreek hiervoor met je teamgenoten een strategie af.

Kinderfeestje met tuben

Met het kinderfeestje tuben onder de wakeboardbaan! Neem met jouw vrienden (max. 3) plaats op de tube en vlieg samen over het water! 

Kinderfeestje met drift karten
Remmen, insturen en weer gas geven! Lukt het jou om de snelste rondetijd neer te zetten? Daag jouw vriendjes uit om te komen karten op ons circuit! 

Naast bovenstaande programma's kunnen de kinderen altijd gebruik maken van ons kids funpark. Hier zijn onder andere trampolines, een verkeersplein, een reuzeglijbaan en een speeltuin te vinden. 

Uiteraard zijn de activiteiten uit te breiden met diverse horeca-mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via 0321-335099 of sales@flevonice.nl
Ligging
Flevoland
Biddinghuizen
Openingstijden
Zaterdag van 10:00 tot 19:00
Zondag van 10:00 tot 19:00
Prijs
Afhankelijk van het programma. Vanaf €10,00 per deelnemer.