‘the best party ever”

  • Fun Center Amstelveen
  • 8 - 50 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving
Geef je kind ‘the best party ever”. Je kind en zijn of haar vriendjes zullen het jumpen beleven als nooit te voor. Vliegen, flippen en jumpen op onze muur tot muur trampolines, tumblingbanen, foampit en dunking zone. Pure beleving! Wil je als ouder het stiekem ook proberen, dat kan! Iets nieuws verzinnen met een kinderfeestje kan ingewikkeld zijn. Breng je kinderen gewoon bij Jumpers en wij doen de rest. Alles is mogelijk, we hebben het op een rijtje voor je gezet. Ga je voor een full package en wil je het op maat, dan staan wij voor je klaar. Het Jumpen begint op het hele uur. Zou je zo vriendelijk willen zijn hier rekening mee te houden wanneer je een reservering maakt. Alvast bedankt!

Lasers arrangement Kinderfeestje - lasergamen in Amstelveen 

Lasergamen op het kinderfeestje! Voor de kleine gamers wordt de sfeer (licht en geluid) binnen de arena aangepast aan hun leeftijd. Voor de jeugd worden er andere games gespeeld en alweer wat spannender gemaakt.

Kids Sing Along - Karaoke op het kinderfeestje!

Karaoke zingen kan best lastig zijn, zeker voor kinderen. Daarom heeft Fun Center Amstelveen het voor de kinderen iets gemakkelijker gemaakt. Ze zingen als het ware mee met de popster en lezen de tekst van het scherm! Je hebt gegarandeerd een te gek feestje! De Party Room is 7 dagen per week te huur.

Combi-arrangementen bij Fun Center Amstelveen

Alle feestjes bij Fun Center Amstelveen zijn met elkaar te combineren!

Ligging uitje
Amstelveen Zuid, Langs de Werf 7

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!