Holiday Inn Leiden, Holiday Inn Familiebuffet

Beschrijving
Het Holiday Inn Familiebuffet is niet meer weg te denken uit ons hotel. In de wijde omgeving kent men dit befaamde buffet waar u voor één prijs kunt genieten van het buffet, vertier & vermaak voor de kinderen én natuurlijk het zwembad. Iedere zaterdag en zondag bieden wij u een uitgebreid voor-, hoofd- en nagerechtenbuffet aan. Koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs.
Op de volgende data is er GEEN Familiebuffet: zondagen t/m 9 april, 7, 21, 28 mei, 11 juni, 2 juli 2017. Op deze dagen bent u van harte welkom in onze Ocean bar waar u gerechten van de kaart kunt bestellen.
  • onbeperkte keuze uit diverse koude voorgerechten, twee soepen, warme hoofdgerechten, ijs, een dessertbuffet en koffie/thee met gebak
  • specifieke kindergerechten
  • gratis gebruik van het zwembad, de sauna en de Jungle club. Tijdens het buffet is er een kinderjuf aanwezig om de kinderen te begeleiden. Tevens staat er een tafelvoetbal en biljart
  • bent u jarig* op de dag dat u het buffet gebruikt? Dan trakteren wij u op dit gratis buffet! * Dit aanbod is alleen geldig voor de jarige zelf op de dag zelf en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs, exclusief consumptie. Niet geldig i.c.m. arrangementen, overnachtingen en tijdens themabuffetten.
  • gratis wifi
  • bezoek van Tony Turtle: hij is de mascotte van het Familiebuffet en de grootste kindervriend die je zomaar tegen het lijf kunt lopen. Geef 'm een knuffel of maak een selfie!
  • de kindertarieven zijn geldig voor maximaal 1 kind per betalende volwassene, dit geldt ook voor de gratis kinderen

Download hier de menukaart.


Wij organiseren regelmatig leuke themabuffetten zoals onze Paasbuffetten, Moederdagbuffet, Vaderdagbuffet, Halloweenbuffetten, Sinterklaasbuffetten en Kerst- en Nieuwjaarsbuffetten. 

Ligging
U vindt het Garden restaurant in het veelzijdige viersterren deluxe hotel Holiday Inn Leiden, aan de rand van de historische stad Leiden. Gelegen aan de verbindingsweg naar het strand van Noordwijk en Katwijk (N201) en centraal tussen Amsterdam en Den Haag aan de A44 (afrit 8). Gratis Wifi!
Openingstijden
zaterdag en zondag            17.00 - 21.00 uur

Prijs

Tarieven buffet:
13 jaar en ouder                 € 29,95
Kinderen van 5 t/m 12 jaar  € 16,95
Kinderen van 0 t/m 4 jaar    gratis

U kunt ook voordelig gebruikmaken van het All-in drankenarrangement, waarbij u ongelimiteerd geniet van drankjes tijdens uw maaltijd (frisdranken, vruchtensappen, bier, huiswijn en aperitieven). Op internationale drankjes ontvangt u 50% korting. Alleen te reserveren voor het gehele gezelschap gedurende het buffet.


All-in drankenpakket (prijs is exclusief buffet)

                                              Prijzen           
*13 jaar en ouder                  € 15,00
kinderen van 5 t/m 12 jaar     € 10,00
kinderen van 0 t/m 4 jaar       €  5,00

Vind ook andere activiteiten
Eten in Zuid-Holland
Eten in Leiden