Holiday Inn Leiden, Paasbuffetten

Beschrijving
Geniet van een uitgebreid paasbuffet in ons Garden restaurant, leuk voor de hele familie! Met paashaas en cadeautje. Het gezellige buffet is in feestelijke paassfeer gehuld, uiteraard met paaslekkernijen... 

In de Jungle club kunnen de kids zich ook tijdens de paasdagen prima vermaken met kleuren en knutselen en natuurlijk met het klimtoestel met glijbaan, de ballenbak, legotafel, vormenspiraal, de sjoelbak, spelcomputers (sommige betaald), schminken en nog veel meer! Er is een aparte speelzaal ingericht met een kinderbios en tafeltennis. Vergeet niet je zwembroek en handdoek niet want natuurlijk kan er ook nog gezwommen worden.

Ook de paashaas komt op bezoek en neemt de kinderen (t/m 12 jaar) mee op speurtocht om de paaseieren te zoeken en een cadeautje uit te delen!

Ligging
Het Garden restaurant is gelegen in het hart van het veelzijdige viersterren deluxe hotel Holiday Inn Leiden, aan de rand van de historische stad Leiden. Gelegen aan de verbindingsweg naar het strand van Noordwijk en Katwijk (N201) en centraal tussen Amsterdam en Den Haag aan de A44 (afrit 8). Gratis Wifi en uitstekend bereikbaar! Parkeren kan op het grote parkeerterrein (betaald).
Openingstijden

Zaterdag 11 april van 17:00 - 21:00 uur

Zondag 12 april van 17:00 - 21:00 uur

Prijs

Paasbuffetten 2020

Prijzen 13 jaar en ouder € 32,50
kinderen van 5 t/m 12 jaar € 17,50
kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis

Graag wijzen wij u erop dat kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen verplicht zijn minstens één betaalde consumptie per persoon af te nemen tijdens het buffet.