Goed Voelen Apeldoorn, kinder yoga feestje

Beschrijving

Tijdens deze kinder yoga feestjes wordt er uiteraard voornamelijk aandacht besteed aan leuke, speelse en uitdagende yoga activiteiten. Yoga wordt steeds populairder. Eén van de redenen daarvoor is dat het je helpt rust te creëren in je hoofd. Ook kinderen worden steeds drukker en krijgen meer en meer prikkels in hun leven: school, sport, social media, gamen en sociale activiteiten binnen en buiten het gezin.

Het blijkt dat het voor kinderen ook een goeie toevoeging in hun leven is om te leren de rust in hun hoofd te krijgen. Dit zal in de kinder yoga les onder andere geleerd worden. Ook wordt er op een speelse manier aan yoga houdingen gewerkt om souplesse, kracht en balans te activeren. De acrobatiek zorgt ervoor dat de kinderen leren samenwerken en samen uitdagingen aangaan.

Het is bewezen dat als kinderen elkaar op een rustige manier aanraken, ze vriendelijker naar elkaar zijn en elkaar minder snel zullen pesten. Om deze reden is ook het elkaar masseren van hoofd of handen toegevoegd aan dit concept. Het blijkt dat kinderen daarna ook vol overgave met alle liefde de thuis gebleven gezinsgenoten een massage geven ;)
Ligging
Apeldoorn
Openingstijden
Woensdagmiddag tussen 12:00 en 18:00
Prijs
Optie 1. Alleen yoga feestje, duur 1 uur. €8,- p.p.

Optie 2. Yoga en knutselen, duur 1,5 uur. €10,- p.p.

Optie 3. Yoga en knutselen en smikkelen bij Sillies, duur 2 uur. €15,- p.p.
Alle mogelijkheden
- Vanaf 5 jaar oud
- Van 8 tot 20 personen
- Alleen binnen
Ligging
kaart
Apeldoorn,