Groot Melkhuis, speeltuin

Beschrijving

Groot Melkhuis ligt midden in het Vondelpark en is de ideale plek om even bij te komen van de drukte van Amsterdam. Groot Melkhuis heeft een groot terras aan het water, waar je kunt genieten van warme en koude dranken en een groot assortiment aan etenswaren, variërend van broodjes en heerlijke hamburgers tot pannenkoeken, frites en natuurlijk ijsjes. 

De grote speeltuin van Groot Melkhuis is geschikt van kinderen tot 12 jaar en heeft een afgescheiden deel met zandbak voor de allerkleinste. Ook zijn er elektrische speelapparaten aanwezig en staat er op woensdagmiddag en in het weekend een groot springkasteel, waar je ook suikerspinnen en popcorn kan kopen. 

Regelmatig is er een Kids Artclub waar de kinderen tegen een kleine vergoeding kunnen knutselen en verven. Deze attracties zijn alleen beschikbaar als het weer het toelaat.

Ook voor het organiseren van kinderfeestjes is Groot Melkhuis prima geschikt, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ligging
In het Vondelpark in Amsterdam, tussen het podium, de tennisbaan en het pierenbadje.
Openingstijden
In de zomermaanden is Groot Melkhuis iedere dag geopend van 10:00 - 18:00 uur. 

In de wintermaanden zijn we van woensdag tot en met zondag open van 10:00 - 17:00 uur.

Mocht het heel slecht weer zijn, dan kan het gebeuren dat Groot Melkhuis niet open is. Op onze website maken we dat bekend.

Prijs
Kijk op onze website voor de meest recente prijslijsten.

Trefwoorden:
speeltuin buiten, kinderactiviteiten Noord Holland, daguitjes kinderen Amsterdam, leuk voor kinderen, verjaardagspartijtjes kind, verjaardagsfeestje, kinderfeestje, kinderverjaardag, uitstapje kleinkind, schoolreisjes, schooluitjes, schoolreizen, schoolexcursies, schoolfeestje, verenigingsuitje, clubuitje, dagje uit met gezin, dagje op stap met kinderen, kindervermaak, daguitjes kind, familieuitje, gezinsuitje, vakantie uitje, vakantie activiteiten, vakantie uitstapje