Heggies Speelschuur, Binnenspeeltuin

Beschrijving
Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan en klauteren door de speelkooi. Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur zorgt voor urenlang speelplezier voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar.
Ook aan de ouders is gedacht! Terwijl de kinderen spelen, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie in het restaurant of op het terras. Bij zonnig weer kunnen de kinderen ook spelen in de buitenspeeltuin.

Heggies speelschuur is ook erg geschikt voor kinderfeestjes. Bovenop de arrangementen kunt u kiezen voor het versieren van de cake of het bestellen van een leuke Heggies Speelschuur taart. Daarnaast kunt u ook speciale Heggies Speelschuur uitnodigingskaarten bij ons komen ophalen.

Kom jij ook gezellig spelen in onze superleuke binnenspeeltuin?
Ligging
Heggies Speelschuur bevindt zich op Camping de Zandhegge in Emst (gem. Epe), gelegen tussen Zwolle en Apeldoorn.

Bereikbaarheid:
Vanaf de A50 Apeldoorn/Zwolle, afrit 27 (Epe/Nunspeet). Bij de stoplichten in Epe gaat u linksaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Heggies Speelschuur (bij Camping de Zandhegge)

Vanaf de A28 Amersfoort/Zwolle, afrit 15 (Nunspeet/Epe). Bij de stoplichten in Epe gaat u rechtsaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Heggies Speelschuur (bij Camping de Zandhegge)

LET OP: Het is gebleken dat sommige navigatiesystemen niet altijd het correcte adres vinden. Wij raden u aan om bovenstaande routebeschrijving aan te houden of Langeweg/kruising Woesterweg in te voeren op uw navigatiesysteem.
Openingstijden
Van 01 april tot en met 30 september dagelijks van 9:30-17:30 uur. Van 01 oktober tot en met 31 maart op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 9:30-17:30 uur.
(In de vakanties zijn wij alle dagen geopend, wij zijn gesloten op 25 en 26-12, 31-12 en 01-01.)
Prijs

Kinderen: € 4,50
Volwassenen: gratis

Vroege vogels en laatkomer tarief  : Bij entree voor 10.00 uur (vroege vogel) of na 16:00 uur (laatkomer) bedraagt de entree slechts € 2,50.