Indoor Skydive Roosendaal, Beleef de unieke Indoor skydive ervaring!

Beschrijving

Samen met de kids indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal

 

Op zoek naar een leuk dagje weg samen met de kids? Dan is indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal het allerleukste voor heel het gezin! Iedereen van jong tot oud kan het unieke gevoel van een indoor skydive beleven. Onder professionele begeleiding van onze instructeur vliegen jullie door onze windtunnel. Een onvergetelijke ervaring waar jullie nog lang over napraten. Ben jij klaar om te vliegen?


Een onvergetelijk gezinsuitje

Indoor skydiven is het gevoel ervaren van een vrije val, maar dan indoor op de kracht van wind. Een onvergetelijke ervaring! Het leuke aan indoor skydiven is dat iedereen het mag doen, al vanaf 4 jaar oud mogen de kids bij ons komen vliegen in de windtunnel. Dit biedt diverse voordelen: het is weersonafhankelijk, in een veilige en gecontroleerde ruimte. Hartstikke veilig dus en ontzettend cool om te doen. 


NIEUW! Indoor Skydive VR
Maak jouw beleving helemaal compleet met onze nieuwste activiteit: Indoor Skydiven met Viritual Reality! Vlieg boven wereldbestemmingen als Dubai en Hawaii: ervaar het nu zelf!
 

Het programma
✔ Inchecken bij de incheckbalie
✔ Uitreiking van de vlieguitrusting: overall, helm, bril en oordopjes
✔ Uitgebreide instructie door middel van een instructiefilm en ondersteund door een van onze instructeurs
✔ Indoor skydiven
✔ Omkleden naar de normale outfit
✔ Uitreiking van het Indoor Skydive Certificaat


Speciaal voor kleine gezelschappen tot 5 personen hebben wij de Friends & Family flight. Dit pakket heeft een scherpe prijs en jullie kunnen de sessies onderling verdelen. Voor een aantrekkelijk tarief kunnen jullie de 15 indoor skydive- sessies onderling verdelen. (1 sessie is 60 seconden). Bekijk de tarieven en verdere informatie op: https://www.indoorskydive.com/nl/friends-family-flight
Zijn jullie met een grote groep? Kijk dan bij onze arrangementen voor grote groepen.
Speciaal voor de kids tussen de 4 en 14 jaar oud organiseren wij wekelijks ‘Kidsfly’. Zij leren vliegen samen met hun eigen leegtijdsgenoten. Deze worden georganiseerd om zaterdag en zondag. Achteraf ontvangen zij een officieel certificaat met daarop hun vorderingen. Bekijk de aantrekkelijke tarieven en verdere informatie op: https://www.indoorskydive.com/nl/kidsfly
Ligging
Indoor Skydive Roosendaal ligt op recreatiepark De Stok in Roosendaal. Het leisuregebied is eenvoudig en snel te bereiken door de gunstige ligging aan het knooppunt van de A17 en A58.
Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 18:00 tot 21:00 uur

Woensdag t/m vrijdag 13:00 tot 21:00 uur
Zaterdag en zondag 09:00 tot 21:00 uur

 

Jullie kunnen het gezinsuitje indoor skydiven ook combineren met gezellig samen eten. Willen jullie meer informatie over het dagje weg met de kids bij Indoor Skydive Roosendaal ga dan naar onze website.
Prijs
Prijzen v.a. € 49,50