Julianatoren, dagje uit met kinderen

Beschrijving

De Julianatoren in Apeldoorn is het gezelligste, veiligste en meest overzichtelijke familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar.

 

Maak een spannende tocht door Jul’s Dino Toer waar je oog in oog komt te staan met levensechte dinosaurussen! Rijd met je hippe cabrio door Jul’s Safari  en maak een snelle rit met scherpe bochten in Jul’s Rollerskates! Vaar samen over de hoge golven in de Moby Dick en spuit elkaar nat in de Piratenbootjes.

 

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren ook gedacht. Als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan en sta versteld van alle zingende en muziek makende kabouters in Kabouterwonderland.

Kinderfeestje
Vier je verjaardag bij de Julianatoren en het wordt gegarandeerd een te gek feestje!

Jul’s Kinderfeestje bestaat uit:
- Entree tot de Julianatoren
- Drankje naar keuze en een heerlijke donut
- Een kidsbox bestaande uit: een frietje, een snack, een drankje en een verrassing
- Een terugkom kaart. 
Dit alles voor slechts € 15,95 p.p.

Schoolreis
Voor het leukste schoolreisje ga je naar de Julianatoren. In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen, jong en oud, de dag van hun leven!

Ligging
Aan de rand van Apeldoorn. Het park staat op alle invalswegen aangegeven. Via openbaar vervoer vanaf NS-station Apeldoorn lijn 102 of 104. De bus stopt voor de ingang van het pretpark.

Parkeren
Er zijn twee ruime parkeerterreinen waar je je auto kunt parkeren. Wanneer parkeerterrein 1 (naast het pretpark) vol is, word je door onze medewerkers en bewegwijzering doorverwezen naar parkeerterrein 2 aan de J.C. Wilslaan. Vanaf parkeerterrein 2 word je gratis met onze pendelbussen naar de ingang van het pretpark vervoerd.

Elektro-laadpalen
Kom je met een elektrische auto? Geen probleem! Er zijn 6 elektro oplaadpunten aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken.
Openingstijden

De kassa’s en Jul’s Zelfbedieningsrestaurant zijn vanaf 10.00 uur geopend. Om 10.15 uur openen Jul en Julia samen het pretpark.


Kijk voor de exacte openingstijden op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's).

Prijs
De reguliere entreeprijs bedraagt € 22,50 p.p. Online bestellen via www.julianatoren.nl geeft een korting van € 2,- op de reguliere entreeprijs. Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar.