Jumping Jack, dé indoor trampolinehal in Almere

Beschrijving
Kom jumpen bij trampolinehal Jumping Jack in Almere! Doe een salto op de vele trampolines, duik in de big airbag of oefen de vetste tricks in de freerun area. Jumpen is vanaf 5 jaar. Kleinere kids kunnen meedoen met Mini Jump op zaterdag- en zondagochtend. 
Kinderfeestjes
Jumping Jack is dé plek voor kinderfeestjes! Wij hebben alle ingrediënten klaar staan voor een perfecte verjaardag. Eerst kunnen ze alle energie kwijt op de trampolines en daarna staat er iets lekkers voor ze klaar in één van de speciale feestkamers. Tijdens het jumpen is er toegang tot alle trampolines: vrij springen, battlen tijdens een dodgeballwedstrijd of balanceren op de slackline. Daarna sluiten we het af met iets lekkers uit een van onze arrangementen. Wil je meer weten? Vraag informatie aan of reserveer alvast een plekje!

Mini Jump
Is jouw kleintje niet bij de trampolines weg te slaan? Doe dan mee met Mini Jump. Elke week hebben alle peuters en kleuters samen met hun ouders het rijk voor zich alleen. Springen, klimmen of een koprol: onze trampolines transformeren in een paradijs voor de allerkleinste.

Turn your world upside down

Word een echte pro in het maken van salto’s, schroeven en wallflips! We gaan dieper in op de techniek achter de stunts en je leert om ze perfect uit te voeren. De lessen duren een uur. Leeftijd: 6 t/m 14 jaar

Freerunning (vanaf 8 jaar)
Freerunnen is dé sport waarbij de straten zich omtoveren tot jouw urban playground. Hier smelten kracht, adrenaline en vrijheid samen. Leer bij ons de vetste tricks om een echte prof te worden. Of je nu wilt freestylen of je salto's gaat oefenen: ons parcours stoomt beginners én gevorderden klaar voor het echte werk. Blokken, buizen en balken helpen je trainen voor een mooie dash of een verre kong. Spring naar de muur met een catleap of verbaas je vrienden met een echte wallflip. Kom freerunnen onder begeleiding van onze instructeurs of schrijf je in voor onze freerunlessen en word getraind tot een echte freerunner!
Ligging
Jumping Jack
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Voor de actuele tarieven kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)