JumpSkillz, Indoor trampoline

Beschrijving
JumpSkillz is een van de grootste,gezelligste en meest complete indoor-trampolinepark van Nederland. Tevens is JumpSkillz het adres voor de leukste en originele (kinder)verjaardagen.
Kinderfeestjes

JumpSkillz is de plek voor het vieren van een feestje/kinderfeestje. Voor onze originele kinderfeestjes hebben wij een aparte leuk ingerichte ruimte met uitzicht over het hele Jumpskillz indoor trampoline park. Bij JumpSkillz hebben wij voor de kinderfeestjes een aantal arrangementen samengesteld, uiteraard kan u met ons contact opnemen indien u nog andere wensen heeft omtrent uw (kinder) feestje. 
 

Club Skillz 8 t/m 12 jaar.

Bij de Club Skillz-avond voor de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar is inbegrepen: 1 zakje chips, trampolinespringen onbeperkt limonade en zijn ouders toegestaan in onze lounge.


Club Skillz 12 t/m 15 jaar

Bij de Club Skillz-avond voor de leeftijdscategorie 12 t/m 15 jaar is inbegrepen het indoor trampolinespringen, 3 consumptiemunten en worden de hits gepresenteerd door onze DJ. Bij deze leeftijdscategorie zijn ouders niet toegestaan in onze lounge. Op onze website zullen wij binnenkort de volgende Club Skillz datum bekend maken.

Puppyjump

Indoor trampolinespringen voor de allerkleinsten (1 t/m 4 jaar). Lekker springen, ravotten en lol maken en tevens goed voor de grove motoriek. Op dit moment kunnen de allerkleinsten op woensdag en vrijdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur bij ons terecht. Bij het pyppyjumpen mogen de ouders gratis meedoen en er is tevens een toezichthouder aanwezig die de kids bezig kan houden. 

 

Ben je nieuwsgierig? Kom binnenkort eens kijken bij JumpSkillz in Hoofddorp!

Ligging
Jumpskillz is gelegen aan het randje van Hoofddorp aan de daalmeerstraat nr 7 en is vanuit Aalsmeer, Heemstede, Haarlem zeer gemakkelijk te bereiken.
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kun je terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
v.a. €7,50