Klimbos Achterhoek, actief in de natuur!

Beschrijving

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is wat je noemt een echte ontdekking. Hier vind je maar liefst 6 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen dwars door het bos. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder dan 12 meter. Achter elke boom schuilt hier een nieuwe verrassing. Een bezoek aan Klimbos Achterhoek in Ruurlo duurt maximaal drie uur en na afloop kun je onder het genot van een drankje of een ijsje.

 

Junior Klimbos

Voor de kleinere bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt van de andere routes. Dit Junior Klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 25 overspanningen. Dit is spektakel op 3 tot 5 meter hoogte.

 

Kinderfeestje

Vier je feestje in het Klimbos Achterhoek in Ruurlo! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen, met 2 klimroutes van 3 tot maar liefst 5 meter hoog. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje. We hebben hiervoor verschillende arrangementen.

 

Veiligheid boven alles!

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Onze procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide,

verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met ons continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

 

Klik voor meer informatie op onze website rechts in het kolom onder "bezoek de website".

Ligging
Klimbos Achterhoek ligt aan de Hengeloseweg 2 in Ruurlo, direct bij Pannenkoekboerderij de Heikamp. U kunt uw auto parkeren op hetzelfde parkeerterrein als de heikamp. Het Klimbos en De Heikamp staan ook aangegeven op de bruine toerisme borden langs de weg.
OpeningstijdenPrijs

€ 19,95 voor volwassen

€ 17,95 voor Jongeren, grote bos

€ 13,95 voor Juniorbos