Klimbos Brabantse Wal, actief in de natuur!

Beschrijving

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is wat je noemt een beestachtig bos. Hier vind je maar liefst 7 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen dwars door het bos. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot 18 meter. Een bezoek aan Klimbos Brabantse Wal duurt maximaal drie uur. Na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje.

 

Junior Klimbos

Voor de kleinere bezoekers, vanaf 7 jaar, hebben we het Junior Klimbos. Ideaal voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt van de andere routes. Dit Junior Klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 35 overspanningen. Spektakel op 3 tot 5 meter hoogte.

 

Kinderfeestje

Vier je feestje in het Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen, met 2 klimroutes van 2 tot maar liefst 5 meter hoog. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje. We hebben hiervoor verschillende arrangementen.

 

Veiligheid boven alles!

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Onze procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide,

verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met ons continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

 

Klik voor meer informatie op onze website rechts in het kolom onder "bezoek de website".

Ligging
Klimbos Brabante Wal ligt in Bergen op Zoom. 

Openbaar vervoer
Vanaf station Bergen op Zoom kun je buurtbus 191 nemen. Deze stopt voor het hostel, maar rijdt maar eens in de twee uur. Bus 21 en 22 rijden vaker en brengen je naar halte Lievensberg. Volg vanaf hier de bordjes Stayokay Bergen op Zoom. Daarvandaan is het 500 m lopen. Wij zitten direct naast de Stayokay. 

Eigen vervoer
Neem vanuit Dordrecht/Roosendaal (A58) afslag 28, Bergen op Zoom. Ga bij de eerste stoplichten links. Na 10m ga je bij de stoplichten weer gelijk links en blijf deze weg vervolgen. In de bocht voor de parkeerplaats van het ziekenhuis Lievensberg sla je linksaf, daarna de eerste straat links en onder de snelweg door. Na 500m ligt het klimbos aan de rechterkant.
Vanuit Antwerpen/Vlissingen (A58) afslag 28 Bergen op Zoom. Aan het einde van de afslag direct links voorsorteren en hier afslaan. Na 10m ga je bij de stoplichten weer gelijk links en blijf deze weg vervolgen. In de bocht voor de parkeerplaats van het ziekenhuis Lievensberg sla je linksaf, daarna de eerste straat links en onder de snelweg door. Na 500m ligt het klimbos aan de rechterkant.
Prijs

€ 19,95 voor volwassen
€ 17,95 onder de 16 jaar, grote bos
€ 13,95 voor Juniorbos