Klimbos Garderen, het leukste klimbos van Nederland!

Beschrijving
Centraal op de Veluwe, midden in de natuur vindt u Klimbos Garderen. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. In Klimbos Garderen vindt u zes verschillende parcoursen, bijvoorbeeld een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Voor zowel de geoefende als voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt!
Kinderfeestjes
Wanneer u op zoek bent naar een uniek en overgetelijk kinderfeestje bent u bij Klimbos Garderen aan het juiste adres! U dient zelf als begeleider mee te klimmen (1 volwassene op 3 kinderen) en de kinderen moeten minimaal 1.20m lang zijn (leeftijd circa 8 jaar ).

Origineel schoolreisje
Elk jaar moet u iets bijzonders verzinnen voor de kinderen om het schoolreisje zo origineel en leuk mogelijk te maken. Omdat Klimbos Garderen is uitgebreid met een leuk en leerzaam educatieprogramma is dit bij uitstek geschikt voor een schoolreisje! Tijdens het klimmen komen de kinderen (en u!) wetenswaardigheden tegen over de natuur en de bossen waar ze in aan het klimmen zijn. Er dient een volwassene mee te klimmen om de kids te begeleiden. Ook leuk is het om het klimbos te combineren met een GPS speurtocht door de Veluwse bossen.
Ligging
De centrale ligging in Nederland met een afslag aan de A1, gratis parkeerplaatsen en in de directe omgeving van campings, hotels en restaurants in Garderen maken uw verblijf in Klimbos Garderen tot een complete belevenis. Met uw gezin, vrienden, familie, schooluitje, kinderfeestje of met uw partner een uitdaging aangaan? Kom naar de Veluwe, naar Klimbos Garderen!
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Voor de actuele prijzen kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)