Klimbos Garderen, spannend, leuk en educatief schoolreisje

Beschrijving
Klimbos Garderen is het veiligste klimbos van Nederland en daardoor zeer geschikt om ook met de kleinste (vanaf 1,20 meter) te komen klimmen! Omdat de kids 1 keer gezekerd worden en zich daarna in de bomen niet meer los kunnen maken kunt u met een gerust hart naar ons klimbos komen. Het Klimbos Garderen beschikt over maar liefst 6 parcoursen.
Naast het klimbos bieden wij diverse programma's voor groepen 1 t/m 8 aan, zodat de hele school gezamenlijk naar de Veluwe kan komen! Er is voor iedere groep een op maat gemaakt programma, waarbij Educatie en Fun op een leuke manier samenkomen. Daarnaast hebben wij aan de klimparcours in samenwerking met Staatsbosbeheer educatieve elementen toegevoegd, waardoor de kids ook tijdens het klimmen leren over de natuur.

Wanneer u dat wenst kunnen wij tevens voor lunchpakketjes, drinken en/of patatmaaltijden zorgen. De kids kunnen deze aan de hoogste Picknicktafel van Europa opeten!

Eventueel kunnen wij in samenwerking met naastgelegen Landgoed Schovenhorst leuke combinatieprogramma's maken zodat ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken in de Veluwse bossen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!
Ligging
In Garderen, dicht aan de A1 (tussen Amersfoort en Apeldoorn) en de A28, nabij Putten: slechts 40 minuten rijden vanuit Utrecht en 50 minuten vanuit Amsterdam. Midden in de Veluwse bossen!
Openingstijden
Dagelijks van 10:00 tot 18:30 uur
Prijs
€ 13,75 per kind/begeleider