Klimbos Veluwe, actief in de natuur!

Beschrijving

Een dagje uit naar Klimbos Veluwe in Apeldoorn is altijd een uitdaging. In het grote, prachtig groene bos ga je klimmen tot maar liefst 17 meter hoogte! Hier vind je maar liefst 8 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars door het bos. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot niet minder dan 18 meter. Een bezoek aan Klimbos Veluwe duurt maximaal drie en een half uur en na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje.

 

Junior Klimbos

Voor de kleinere bezoekers vanaf 7 jaar hebben we speciaal het Junior Klimbos. Mooi voor als je met je arm gestrekt al wel tot de lifeline op 1.40 meter reikt, maar nog niet de 1.80 meter haalt van de andere routes. Dit Junior Klimbos bestaat uit 2 routes en meer dan 25 overspanningen. Dit is spektakel op 3 tot 5 meter hoogte.

 

Kinderfeestjes

Vier je feestje in het Klimbos Veluwe in Apeldoorn! Verleg samen met je vriendjes en vriendinnetjes je grenzen, met 2 klimroutes van 3 tot maar liefst 5 meter hoog. En hoe hoger de routes, hoe moeilijker ze worden. Een echte uitdaging dus voor een avontuurlijk en actief feestje. We hebben hiervoor verschillende arrangementen.

 

Veiligheid boven alles!

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Onze procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide,

verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met ons continue zeker systeem kan je dit zelfstandig doen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

 

Klik voor meer informatie op onze website rechts in het kolom onder "bezoek de website".

Ligging
Klimbos Veluwe ligt op nog geen 45 minuten van Utrecht en Nijmegen. En vanuit Arnhem loop je binnen een half uur al het klimbos binnen.
Prijs

Alle mogelijkheden
- Vanaf 7 jaar oud
- Van 1 tot 500 personen
- Alleen buiten
Ligging
kaart
Apeldoorn,