voorstellingen in het theater in Den Haag

  • Kooman's Poppentheater
  • 1 - 100 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Kooman's Poppentheater speelt bijna elke woensdag- en zaterdag om 14.00 een kindervoorstelling in het eigen theater in Den Haag. In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie zijn er extra kindervoorstellingen.

Kinderfeestjes
Je kan ook je verjaardag vieren in het poppentheater, met een bezoek aan een van de voorstellingen en leuke extra’s: versgebakken cakeje, limonade en snoepjes, cadeautje voor de jarige, speurtocht en meer! TIP: De laatste tijd vieren ook veel ouders en grootouders hun eigen verjaardag in het poppentheater: met de hele familie van jong tot oud.

De voorstellingen zijn vrolijk en 'leuk spannend', met verrassende decors, eigen muziek & liedjes en veel momenten om te lachen. Er zijn negen verschillende, betoverende verhalen. Allemaal avonturen van Wasco de Wasbeer, die steeds een nieuw avontuur beleeft met zijn vrienden Max de Mol, Dennie Appel en vele anderen.

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen de voorstelling bezoeken met hun vader, moeder, opa of oma, buurvrouw ... noem maar op. De voorstellingen zijn zeker niet ‘kinderachtig,’ maar ook echt leuk voor oudere kinderen. Wie ouder is dan 10 jaar, kan na afloop zelfs gratis een rondleiding achter de schermen krijgen. De voorstellingen zijn niet toegankelijk voor kinderen die net op de basisschool zitten of jonger zijn dan vier. Kinderen die een half jaartje op de basisschool zitten zijn al wel welkom!

Je kan ook je verjaardag vieren in het poppentheater, met een bezoek aan een van de voorstellingen en leuke extra’s. TIP: De laatste tijd vieren ook veel ouders en grootouders hun eigen verjaardag in het poppentheater: met de hele familie van jong tot oud.

Een schoolreisje naar ons theater in Den Haag? Dat kan!
Er is ruimte voor maximaal 125 kinderen. De voorstellingen zijn geschikt voor groep 1 t/m 8. Schoolvoorstellingen zijn mogelijk op alle ochtenden en middagen, behalve op woensdagmiddag.

Ligging uitje

Kooman's Poppentheater bestaat sinds 1960. Het is het oudste, vaste poppentheater van Nederland! Het theater is gevestigd in een prachtig, klassiek herenhuis in het Haagse Statenkwartier. Kinderen komen al vier generaties lang met ouders, grootouders of met een kinderfeest naar het theater

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!