Kreactief, kinderfeest in een echt atelier!

Beschrijving
Vier jouw verjaardag in een echte creatieve, kunstkelder. Samen met je ouders zoek je de leukste workshop uit en gaat heerlijk aan de slag!
Zelf bonbons maken; maken, smelten, vullen en versieren & nog een klein plateautje om ze later op neer te zetten. Een echt chocoladefeest voor jouw speciale verjaardag. Of maak je liever een eigen kunstwerk om je persoonlijke berichten op achter te laten…

Ben je meer een architect? Tover dan een vogelhuisje om tot een echt (opberg)Thuisje. Mooi om je sieraden in op te bergen of geheime boodschappen.

Tien jaar of ouder… Dan is Tasje in Nieuw jasje helemaal wat voor jou en een heleboel vriendinnen. Kunst je eigen tas met de meest mooie stoffen, linten en glitters.

Jullie worden ontvangen met drinken en wat lekkers, krijgen tussendoor nog van alles te snoepen, genieten van creatief kunsten als echte kunstenaars in het atelier en… je eigen kunstwerk gaat mooi en af gelijk mee naar huis!

Alles onder begeleiding van een aantal enthousiaste Kreactieve mensen die je laten zien wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Het feest duurt ongeveer 2 uur en is heel geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Weet je niet wat je moet kiezen of heb je een eigen idee? Bel of mail, dan denken we met je mee om jouw verjaardag tot een superdag te maken!

Kreactief organiseert creatieve workshops en feesten voor kinderen (en volwassenen).
Ligging
Harderwijk - Vlakbij het Dolfinarium
Openingstijden
Reserveren kan elke dag van de week!
Prijs
Kijk voor de prijzen van de workshops op onze site (zie button bezoek de website onder de foto's)
Kinderfeestje gem. €17,50 per kind