Archery Tag Amsterdam ( Kunstgras Events), Archery Tag Amsterdam

Beschrijving

Archery Tag kinderfeestje
Het leukste idee voor uw kinderfeestje is wel het Archery Tag kinderfeestje in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij Archery Tag Amsterdam. Archery Tag wordt gespeeld in 2 teams. Bij grote groepen zullen we een toernooi vorm spelen. Er worden dan ook meerdere teams gemaakt. Bij Archery Tag krijgt elke deelnemer een masker, een boog en een pijl. Er wordt echt op elkaar geschoten vandaar dat de pijlen een rubberen punt hebben.


Archery Tag verschillende mogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden voor het Archery Tag kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, materialen en begeleiding. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Het Archery Tag kinderfeestje is onderdeel van Kunstgras Events. Kunstgras Events biedt naast Archery Tag nog vele andere activiteiten zoals Graffiti workshopBubbel voetbalLasergamen en Room Escape. Naast de mogelijkheden die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten te combineren.


Archery Tag 6 – 10 kinderen €199,90

t/m 10 kinderen € 199,90 incl. 21% btw.
Duur: 75 minuten
Hier kunt u het Archery Tag kinderfeestje direct boeken voor een groep van 6 tot 10 kinderen. De prijs voor Archery Tag voor kleine groepen is altijd €199,90. Vul daarom bij het eerste vakje “1” in. Geef a.u.b. in het tekstvlak bij het formulier aan met hoeveel kinderen u daadwerkelijk bent.
Direct boeken

Archery Tag 11 – 50 kinderen €18,50
Elke kind € 18,50 incl. 21% btw.
Duur: 75 minuten
Direct boeken


Offerte op maat

Het Archery Tag kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u het Archery Tag kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape conceptenLasertag, een andere activiteitvergaderingeen lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Ligging
Onze locatie is gelegen op Sportpark de Eendracht in Amsterdam West.

Wilt u Archery Tag op een andere locatie spelen? Geen probleem, neem contact met ons op en wij doen u een scherpe aanbieding.
Openingstijden
7 dagen per week
09:00 - 22:00
Prijs
t/m 10 kinderen € 199,90 incl. 21% btw.
Duur: 75 minuten
Boek direct

11 - 200 kinderen €18,50 p.k. incl. 21% btw.
Duur: 75 minuten
Boek direct