Kunstgras Events, Laser game kinderfeestje Amsterdam

Beschrijving

Laser gamen Amsterdam

Laser gamen kun je zowel als kinderfeestjes als dagje weg spelen. Laser gamen is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij lasertagamsterdam.nl. Na een korte briefing krijgen alle kinderen een eigen tactical vest, lasergun en draadloze hoofdband. Al onze laserguns met hoofdbanden zijn wireless. Het laser game kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor minimaal 8 kinderen. Elk spel duurt 30 minuten exclusief briefing en aankleden, de prijs is €11,50 per persoon/ kind.

Tijdens elk laser game kinderfeestje is er voor de ouders koffie en thee te verkrijgen op onze locatie.
 

Verschillende arrangementen

We bieden verschillende arrangementen voor het laser game kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, lasergun en hoofdband. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Het laser game kinderfeestje Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events, kijk voor alle mogelijke activiteiten op onze site. Naast de arrangementen die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten en workshops in arrangementsvorm mogelijk.

Laser game 30 minuten €11,50 p.k. 
Laser game 2 x 30 minuten €23,- p.k. 

Boek direct

Offerte op maat 

Het laser game kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u het lasergamen kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Ligging
Onze locatie is gelegen op Sportpark de Eendracht in Amsterdam West. Er is gratis parkeergelegeheid voor meer dan 100 auto's.
Openingstijden
Dagelijks van 09:00 - 22:00
Prijs
€11,50 p.p.