Room Escape Amsterdan, Room Escape Amsterdam

Beschrijving

Kids Escape Room Amsterdam
Room Escape Amsterdam heeft 3 nieuwe Kids Escape Rooms genaamd “B1 en B2”, “Opa oorlog” en "Die Straatbende". De kids Escape Rooms maken elk kinderfeestje tot een succes. Een Escape Room game is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Escape Room spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kids door het oplossen van raadsels, vinden van clues en een goede samenwerking.

Kids Escape Room B1 en B2
Je bevindt je op de geheime schuilplaats van B1 en B2. B1 en B2 hebben een belangrijke diamantenschat geroofd, dat zij hier verstopt hebben. Jullie zijn door Bassie en Adriaan ingeschakeld om deze schat terug te vinden. Maar wat Bassie en Adriaan niet weten is dat B1 en B2 een bom hebben gemaakt.  En die zal een uur nadat de deur dichtgevallen is, ontploffen!! Zou het je lukken om de 5 diamanten te vinden en veilig te ontsnappen?
Boek direct

Kids Escape Room Opa Oorlog
Opa Oorlog is jullie liefste opa. Hij is een beetje gek. Komt door de oorlog zegt hij, die heeft hij nog meegemaakt. Ook maakt hij altijd rare puzzels en kan hij heel goed schilderen. Maar nu wordt hij er van beschuldigd beroemde schilderijen te hebben nagemaakt en te hebben verkocht. De politie zoekt hem en misschien moet hij voor deze vervalsingen wel naar de gevangenis…
Boek direct

Kids Escape Room Die Straatbende
Je hebt wat vrienden ontmoet op vakantie in Azie, en loopt over een markt. Dan zien jullie een groepje kids een ketting stelen.
Jullie denken niet na en rennen er meteen achteraan. Maar als jullie een steegje inrennen en bij een winkeltje komen, valt er een deur achter jullie dicht, en beseffen jullie dat je er niet meer weg kunt.
De kids die je zag, zijn best groot eigenlijk. Ze vertellen je dat je je met je eigen zaken moet bemoeien, en dat ze je ingesloten hebben.
Ze zullen de politie bellen en zeggen dat jullie dieven zijn. Het is dus belangrijk dat je jezelf bevrijdt voordat de politie er is. En die verwachten ze binnen een uur!

Boek direct

Kids Escape Rooms speel je vanaf 9 jaar
De kids Escape Room B1 en B2, Opa oorlog en Die Straatbende zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De maximale leeftijd voor de kids Escape Rooms zijn 11 jaar. Vanaf 12 jaar kunnen de kinderen ook onze andere Room Escape kamers spelen zoals The Bunker Room 8 en Quarantaine.


Onze locatie

Room Escape Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events. Kunstgras Events heeft een eigen evenementen locatie in Amsterdam West. De locatie is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 800m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 30.000m2. Er is een horeca gelegenheid waar u tijdens het kinderfeestje kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Offerte op maat

Het Escape Room kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Het Escape Room kinderfeestje is te combineren met andere activiteiten zoals Bubbel Voetbal, Laser Tag en Archery Tag. Ook voor een vergadering, lunch, borrel, tapas of BBQ kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier.

Ligging
Onze locatie Room Escape Amsterdam is gevestigd op sportpark “De Eendracht” in Amsterdam West, hier kunt u gratis parkeren. Vanaf Amsterdam centraal is er een rechtstreekse bus. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein bij de ingang, er is plek voor meer dan 100 auto’s.
Openingstijden
09:00 - 22:00
Prijs
2 kinderen per kamer €69,- incl. btw.
3 kinderen per kamer €79,- incl. btw.
4 kinderen per kamer €89,- incl. btw.
5-7 kinderen per kamer €99,- incl. btw.