Lovers Powerzone, kinderfeestjes Glow Minigolf

Beschrijving

Ben jij binnenkort jarig en wil je wel eens iets anders dan koekhappen of broodfiguren bakken? Kom dan bij ons glow in the dark midgetgolfen! Misschien word jij wel onze nieuwe kampioen! En wie heeft er ooit kunnen zeggen dat hij heeft geglowgolft op een kinderfeestje? Wij denken niemand. Glow in the dark midgetgolfen is niet moeilijk en zeer geschikt voor kinderen. Iedereen kan meedoen, dus ook de ouders of begeleiders van het kinderfeestje.


Entereééén!

Powerzone is gelegen aan het IJ en aan de De Ruyterkade in Amsterdam, daarom is ons thema Michiel de Ruyter en piraten. De wanden en plafonds zijn donker geverfd waardoor het effect van de blacklights versterkt wordt. Laat de kinderen witte kleding aantrekken, dat versterkt de blacklights en zorgt voor een leuk effect. Jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes hebben gegarandeerd de middag van hun leven! Kom je ook Captain Hook en zijn maten verslaan? Beleef een spannend avontuur tijdens het minigolfen en geniet van de mysterieuze lichtjes. Laat je niet verslaan en vecht terug!


Spectaculair kinderfeestje

Wij kunnen het kinderfeestje van jouw kind tot een onvergetelijke ervaring omtoveren. Glow in the dark wordt gespeeld op een indoor golfbaan van 12 holes, omgeven met muurdecoraties in blacklights en andere spannende lichteffecten. Per hole kunnen er vijf kinderen meedoen. Een spelronde duurt gemiddeld 45-60 minuten, afhankelijk van de grootte van de groep.


Cadeautjes uitpakken en limonade drinken

Speciaal voor het kinderfeestje hebben we een ruimte met tafels en stoelen. Op de holes mag niet gegeten en gedronken worden, maar in deze ruimte kunnen de kinderen even tot rust komen. De jarige kan dan de cadeautjes uitpakken, terwijl de kinderen en volwassenen genieten van een heerlijk stuk taart. De kinderen genieten van hun kidsbox, die zit bij het arrangement inbegrepen. In de kidsbox zit een patatje, limonade, een snack en een cadeautje.


Arrangementen en combinaties van activiteiten

Wil je niet alleen komen glow in the dark midgetgolfen? Combineer deze activiteit dan met een potje lasergamen of bowlen. Maak het feestje compleet met een kidsparty arrangement. Sluit het glow in the dark midgetgolf af met heerlijke patatjes, limonade of een snack naar keuze. Alles is mogelijk. In ons BBQ/Grill restaurant kunnen de kids heerlijk genieten van een zelfgebakken stukje vlees of vis. We serveren ook vegetarische burgers en kipspiesjes. Het kan allemaal, niets is ons te gek. Zolang jij met de kinderen maar een leuke middag hebt.

Ligging
200 meter van Centraal Station Amsterdam
Openingstijden
Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)
Prijs
Voor de actuele prijzen kunt u terecht op onze website (zie button bezoek de website onder de foto's)