Mad Science Noord-Brabant, Knotsgek wetenschapsfeest in Noord-Brabant

Beschrijving
Wie wil er nu geen privé voorstelling van een gekke geleerde? Een 'kinderfeestje om nooit te vergeten! Een Mad Science Professor komt naar u toe en geeft een interactieve voorstelling aan de jarige en zijn of haar gasten!
In een hoog tempo voeren we verschillende leuke en uitdagende experimenten uit met de kinderen, vervolgens maken de kinderen allemaal hun eigen project wat ze mee naar huis mogen nemen en dan heeft u nog de keuze uit één of meerdere aanvullingen!

Wees getuige van een raketlancering, zie ze vliegen met chemische reacties, maak je eigen kneedgum om mee naar huis te nemen en nog veel meer...

De Mad Science Feestjes zijn...
*1 uur, 1,5 uur of 2 uur lang
*aan te passen aan ieder groepsformaat en leeftijd
*op uw locatie, dus geen vervoer meer nodig!
*aan te vullen naar eigen wens
*super gaaf én leerzaam
*Mad Garantie!

Voor de allerkleinste wetenschappers
Zelfs voor kinderen van drie tot zes jaar heeft Mad Science activiteiten in huis. Ideaal voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven om kinderen al in een vroeg stadium kennis te laten maken met wetenschap en techniek. Maar natuurlijk ook voor de groepen 1 en 2 van basisschool!

Tijdens onze Mad Science gastlessen komen de kinderen een half uur lang in aanraking met de leukste activiteiten, demonstraties en ervaringen.
Ligging
Dit uitje is wel heel bijzonder! Je hebt verschillende opties:

  • Wij komen naar jou toe
  • Jullie komen naar het Mad Laboratorium in Best
  • Of bij een van onze samenwerkende partners 
Openingstijden
Op afspraak
Prijs
Vanaf € 130,00