Maritiem Museum Rotterdam, vier je verjaardagsfeestje bij ons!

Beschrijving
Het is een feest om je verjaardag in het Maritiem Museum Rotterdam te vieren! Ben jij tussen de 4 en 9 jaar oud en ben je binnenkort jarig? Nodig dan je vriendjes en vriendinnetjes uit en vier op woensdag- of vrijdagmiddag je verjaardagsfeest bij Professor Plons of met Sjaak de Scheepshond!
Verjaardagsfeestje bij Professor Plons
De jarige ontvangt een reiskoffertje met alle informatie over het feestje en allerlei leuke verrassingen! Allereerst duiken we onder in de wereld van de Rotterdamse haven in de vernieuwde kinder-doe-expo 'Professor Plons'. Hier maken de allerjongste museumbezoekers van 4 tot 10 jaar spelenderwijs kennis met een museum én de maritieme wereld. Ze beleven met Professor Plons en zijn vrienden Kapitein Kurk, Sai-ling, Mecha-Mo die op het punt staan met hun schepen te vertrekken een nieuw maritiem avontuur. Spelenderwijs leren kinderen op de expo alles over verschillende scheepstypen, havens, navigeren of hoe producten zoals hun eigen speelgoed per schip naar Nederland worden vervoerd. Daarna staat in de hal van het museum om 15.00 uur een speciale verjaardagstafel klaar met kleurplaten en -potloden. De jarige en zijn vriendjes en vriendinnetjes versieren hun mini-verjaardagstaartjes met allerlei lekkers. Een pakje sap erbij en het feest is compleet!

Wanneer
De verjaardagsfeestjes kunnen op woensdag- en vrijdagmiddag gevierd worden van 13.30 tot 16.00 uur (m.u.v. juli en augustus en de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie).

Museumtip voor het hele gezin
Dagje uit met het de kinderen? Laat u dan eens verrassen door het Maritiem Museum Rotterdam. Het Maritiem Museum Rotterdam is een leuk én leerzaam museumuitje voor het hele gezin met verhalen over het verleden, heden en toekomst van de maritieme wereld met veel aandacht voor de belevingswereld van kinderen.
Ligging
Het Maritiem Museum staat in het centrum van Rotterdam, aan het eind van de Coolsingel en vlakbij de Erasmusbrug.

Het museum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer:
Tram 8, 20, 23, 25
Metro halte Beurs/Churchillplein
Bus 32
Openingstijden
dinsdag - zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zon- en feestdagen: 11.00 - 17.00 uur

In juli en augustus en tijdens de schoolvakanties van het openbaar onderwijs in Rotterdam ook op maandag geopend van 10.00 - 17.00 uur.

Gesloten op maandagen, 1 januari, 30 april en 25 december.
Prijs
De kosten van het verjaardagsfeestje zijn € 8,00 per kind/begeleider (inclusief entree, inhoud reiskoffertje en verjaardagsmenu).

Een reservering is noodzakelijk. Onze medewerkers helpen u graag met de reservering van het verjaardagsfeestje en staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of ons bellen (zie buttons bezoek de website en toon het telefoonnummer onder de foto's)