Miniworld Rotterdam, er wacht een hele wereld op jou!

Beschrijving
Miniworld Rotterdam is een familieattractie waar voor iedereen wat te beleven is! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Kun jij ontdekken wat ze allemaal doen?
Je komt tijd en ogen tekort
Let op... in Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa... alles lijkt in beweging. Eén ding verandert nooit, het weer is altijd prachtig! Want Miniworld Rotterdam is een binnenattractie.

Kinderfeestjes
Vier je verjaardag met een spannend en verassend kinderfeestje in onze miniatuurwereld! Natuurlijk krijgt iedereen extra voordelig toegang. Ga met je vriendjes als een speurneus door de miniatuurwereld en ontdek de geheimen van de miniatuurwereld met de rondleiding achter de schermen. Het kinderfeestje wordt nog completer met een lekker feestmenu! Je kan kiezen uit verschillende lekkere kindermenu's! Voor de jarige is een kleine verrassing inbegrepen bij de feestmaaltijd!

Schoolreisjes
Een uitje naar Miniworld Rotterdam is al mogelijk vanaf €5,70 per leerling. Deze prijs is inclusief een speurtocht waarmee de miniatuurwereld ontdekt kan worden. Een extra optie is een rondleiding achter de schermen van de miniatuurwereld waarmee je op plekken komt die normaal niet toegankelijk zijn voor bezoekers en leer je de miniatuurwereld op een heel andere manier kennen.

Een leuk combinatieschoolreisje?
Maak een leuk combinatieschoolreisje, bijvoorbeeld Miniworld Rotterdam Spido. Of wat denk je van een combinatiereisje met de Euromast, de SS Rotterdam, Splashtours, Midget Golfbaan Parkhaven, Plaswijckpark of Punt Centraal? Er is van alles mogelijk voor diverse budgetten.
Ligging
Miniworld Rotterdam is uitstekend bereikbaar. Je vindt Miniworld Rotterdam op 5 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station. Voor de auto is er in de directe omgeving parkeergelegenheid. P2 van het Groothandelsgebouw is direct naast onze ingang.
Openingstijden
Woensdag, donderdag en vrijdag: 12:00 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: 10:00 tot 17:00 uur

In schoolvakanties hanteren we ruimere openingstijden.
Bezoek onze website voor de actuele openingsinformatie.
Prijs
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 7,70
Volwassenen: € 11,70