Natura Docet Wonderryck Twente, hét museum voor de hele familie!

Beschrijving
Ga op avontuur in museum Natura Docet Wonderryck Twente en verwonder je over de bijzondere collectie dieren in de Wonderkamers. Je bouwt je eigen digitale bos in Funky Forest, ontdekt de natuur in 3D in onze filmzaal en je kunt meedoen aan allerlei activiteiten in de grote museumtuin. We organiseren spannende kinderfeestjes voor alle leeftijden en in de (school) vakanties bieden we een geweldig leuk programma aan. Winnaar Kidsproof museum 2016!
Vier je verjaardagsfeest tussen de (wilde) dieren!
Binnen en buiten het museum is van alles te beleven voor kinderen van alle leeftijden. De verjaardagspartijtjes duren ongeveer een uur en daarna is er alle tijd om zelf op avontuur te gaan door het museum en de tuin! Onze museumgidsen maken van het partijtje een echt feest waar je ook nog iets van opsteekt. Uiteraard ontbreekt iets lekkers én een cadeautje voor de jarige niet.
Ligging
Natura Docet Wonderryck Twente ligt in Twente en is dagelijks geopend.
Openingstijden

Dagelijks geopend

Maandag t/m Vrijdag van 11 tot 17 uur en Zaterdag en Zondag van 12 tot 17 uur

Prijs
Kinderen van 4 tot 16 jaar € 5,00 Vanaf 16 jaar € 9,00 Entree op vertoon van museumkaart en kinderen tot 4 jaar gratis. Speciale groepsprijzen vanaf 10 personen. Kinderfeestjes all inclusive met gids, programma, entree, cadeautje en lekkers in Brasserie Wonderryck € 9,50 p.p.