avontuurlijke kinderfeestjes!

  • Outdoor Valley Wintersport
  • 6 - 200 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Ben jij op zoek naar een feestje waar nog lang over zal worden nagepraat? Vier dan je kinderfeestje bij Outdoor Valley Wintersport!

Outdoor Valley Wintersport biedt verschillende unieke kinderfeestjes. Zo kun je bij onze outdoor skiberg komen tuben, skiën en snowboarden! 

Heb jij al eens kennis gemaakt met tuben? Tijdens het kinderfeestje tuben roetsj je in een band zo snel mogelijk de berg af. Snelheden tot wel 50 km per uur zijn geen uitzondering. Voor de echte sneheidsduivels hebben we de Fun tubing banen die recht naar beneden gaan. Of kies de Extreme tubing baan waarbij je met z’n tweeën aan elkaar door scherpe bochten glijdt. In de periode maart t/m september is ook onze Mega Splash baan open die eindigt in het water!

Outdoor Valley
Naast al onze Outdoor Valley Wintersport kinderfeestjes kun je bij onze andere locatie komen klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren, paintballen, lasergamen en nog veel meer! Bekijk al deze kinderfeestjes op www.outdoorvalley.nl

Daar krijg je trek van!

Van een middag tuben krijg je reuze trek. Daarom staat na de activiteit een grote kan ranja en friet klaar. Is dat niet voldoende? Dan kun je vooraf verschillende snacks, een zakje chips of partybag bijboeken. Of start het feestje met een volle buik en reserveer een heerlijke slagroomtaart!

Ligging uitje

Outdoor Valley Wintersport ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos tussen Rotterdam en Den Haag. Ook grenst het aan het Rottemerengebied in Bergschenhoek.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!