PicoPlan, expeditie Robinson

Beschrijving
Het nieuwste en wellicht ook wel het meest uitdagende kinderfeestje dat we hebben. Onder leiding van onze instructeur ga je een aantal proeven doen om te kijken wie van jullie zich de ware "Robinson" mag noemen.
Het programma in het kort:
Bij aankomst ontvangen we jullie met een drankje en doen we de uitleg van het programma. Vervolgens worden jullie verdeeld in kamp Noord en kamp Zuid en gaan we op weg naar de eerste proef. Na een aantal proeven volgt de Eilandraad waar we gaan stemmen over wie de winnaar is.

De winnaar krijgt een amulet mee als trofee. Na de Eilandraad doen we nog een lekker drankje en kunnen we even napraten over de ervaringen. Het programma is uiteraard aan te vullen met een kinderbarbecue.

Welke proeven kan je verwachten:
Kokosnoot plukken: Op 10 meter hoogte hangen een aantal kokosnoten die geplukt moeten worden. Een erg pittige opdracht aangezien de ladder om de meter een balk heeft. Erg uitdagend dus. Uiteraard zijn de deelnemers hierbij goed gezekerd.

Vuurproef: Welk team is in eerste instaat vuur te maken en het water aan de kook te brengen.

Bungy duel: Uit ieder team neemt een deelnemer plaats aan het bungy koord. De deelnemers staan nu tegenover elkaar. De deelnemers moeten een 3-tal stokjes uit het midden halen en als laatste het rode stokje ophalen. welk team krijgt dit stokje te pakken.

Toren van babylon: Een uitdagende toren. Ieder team plaatst om de beurt een blok op de toren. Welk team plaats het laatste blok zonder de toren te laten vallen?
Ligging
Amersfoort, Baarn
Openingstijden
Dagelijks