Plofhuis, Kinder Escaperoom Experience Het Kanon

Beschrijving

Weet jij hoe een kanon werkt? Kom erachter in de nieuwe kinder escaperoom bij Fort Uitermeer in Weesp!


Kinderfeestje
Vier je kinderfeestje in Plofhuis en wordt kanonnier! De majoor heeft jullie hulp hard nodig, want er moet een test schot gedaan worden met het kanon, maar alle materialen hiervoor zitten achter slot en grendel. En onze verstrooide majoor is natuurlijk alle sleutels kwijt! Nadat jullie lekker een glaasje ranja hebben gedronken met een zakje chips, is het tijd om met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar alle materialen. Lukt het jullie om binnen het uur het kanon af te schieten? Na afloop krijgen jullie natuurlijk een kanonniers-diploma!


Niet op slot
De “escape room” in Plofhuis zit niet op slot en er is te allen tijde een medewerker van het Plofhuis aanwezig. De ouders, opa’s en oma’s en/of ooms en tantes kunnen in de keuken van het Plofhuis een lekker kopje koffie of thee krijgen (aangeboden door het Plofhuis) en deels meekijken. Wij vragen de aanwezigheid van minimaal één volwassene.


* Het is een escaperoom experience, je wordt dus niet opgesloten
* Leeftijd 10-14 jaar
* Aantal kinderen: 5 - 10 kinderen
* Duur: ca. 1,5 uur
* Inclusief limonade en lekkers en koffie/thee voor de ouders
Ligging
  • Het Plofhuis staat op het terrein van Fort Uitermeer, wat onderdeel is van het werelderfgoed UNESCO. Wij vragen iedereen het terrein en de gebouwen met respect te behandelen en de omliggende natuur met rust te laten.
  • Parkeren is gratis bij Fort Uitermeer, maar wel beperkt!
Openingstijden
De kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag, zaterdag en zondag op vaste tijden en in de vakanties alle dagen. Te boeken via info@plofhuis3.nl
Prijs
  • Kosten: t/m 7 kinderen € 85,- / elk extra kind is € 12,50 per kind erbij
  • Kosten zijn inclusief: begeleiding bij de escape room / ranja met chips / kopje koffie of thee met een koekje voor de begeleiders