Pretpark de Valkenier, familiepark met pret-effect!

Beschrijving
Binnen en buiten spelen
Zonneschijn of regen, het is altijd leuk bij De Valkenier. Omdat er zowel binnen- als buitenattracties zijn, kun je naar hartelust fietsen, vliegen en klimmen, waar je maar wilt. Word je van al het vliegen, rennen en springen een beetje moe, doe het dan even rustig aan in Western City, het reuzenrad, de Safari Rit of het circuspoppentheater. Het park is gebouwd rondom een mooie vijver. Dus ga aan boord van onze Mississippiboot en vaar een rondje. En psst… let goed op, misschien ontdek jij wel het pirateneiland… Spannend! Whoehahaaaaa…. Durf jij het aan, een ritje griezelen door het Spookkasteel?
Een populaire attractie voor jong en oud is het Valkenier-treintje, waarmee je een tour maakt door het historische stadshart van Valkenburg. Trein gemist? Niet getreurd, want we vertrekken meerdere keren per dag! Voor schoolreisjes nu extra voordeel! Een trip met het treintje, twv € 2.- helemaal gratis!!

Het park is goed toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers. Er is voldoende parkeergelegenheid en we zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kinderfeestje
Wat is er nou leuker dan een hele middag spelen in een pretpark?! Kom met je kinderfeestje naar ons toe en laat je in de watten leggen! Speciaal voor kinderfeestjes hebben wij het feestjes-arrangement:
entree + kindermenu voor € 10,95 p.p. (vanaf 5 kinderen, t/m 12 jaar)
Omdat je jarig bent, is de entree voor jou gratis (op vertoon van geldige legitimatie) en ligt er een kado voor je klaar in onze winkel. Ook voor papa en mama is het feest; zij krijgen namelijk een gratis kop koffie/thee.

Seizoenspas
Met de Seizoenspas kun je zo vaak je maar wil naar de Valkenier komen.
Dit jaar een knalactie! Schaf de seizoenspas aan voor slechts € 13.95 p.p. Ook leuk om kado te geven! Kijk op onze website voor meer informatie.

Openingstijden
Ons seizoen start weer met de pasen, vanaf 29 maart 2013 zijn wij weer geopend! Ook dit jaar weer kunnen de kinderen met de paashaas paaseieren zoeken. Dit jaar hebben wij maar liefst 10 eieren verstopt die goed zijn voor seizoenskaarten of vrijkaarten voor het hele gezin, dus mis het niet!!
Ligging
Ingang aan de Beatrixsingel, A79 afslag Valkenburg
Prijs
0 tot 2 jaar : gratis
Vanaf 2 jaar: € 9,95
60+ (op vertoon van geldige legitimatie) : € 3,95
Incl. 1 koffie/thee
Mindervalide: € 3,95
Parkeren: € 4,50 per auto, per dag